Hanze koffie

Genieten en bijtanken...

Office Supplies - Koffie

Begin de dag goed met goede koffie

Een lekker kopje koffie is onmisbaar op het werk

Koffie. Ook wel een bakkie troost, het zwarte goud of een bakkie pleur genoemd. Op elk kantoor staat tegenwoordig wel een koffiemachine, want vrijwel iedereen drinkt wel eens een kopje koffie, velen zelfs regelmatig. Voor veel werknemers is een kop koffie het begin van de werkdag. En als de koffie niet lekker is, begin je de werkdag een stuk minder positief. Het is daarom echt belangrijk dat de koffie op het werk goed is. Maar dat is niet alles, buiten een goede start van de werkdag, zitten er nog veel meer voordelen aan het drinken van goede koffie op het werk!

Vraag een proefpakketje aan!

Hanze koffie is ontzettend lekker! Vraag een proefpakketje aan en ruik het heerlijke aroma en proef de unieke, ambachtelijke Hanze smaak!

Aanvragen
Whitepaper

Buiten het feit dat goede koffie zorgt voor een goed begin van de dag, zorgt het er ook voor dat het de productiviteit en de concentratie verhoogd worden. De dag begint dus letterlijk beter met een goede bak koffie. Bij veel werknemers zorgt alleen de geur van goede koffie al voor een verhoogde productiviteit en meer inspiratie.

Maar dat is niet alles! Koffie verbetert namelijk ook de sfeer op de werkvloer. Het drinken van goede koffie brengt mensen samen. De koffiecorner is dé plek waar je met je collega’s onder het genot van een lekkere kop koffie elkaar kunt ontmoeten en de laatste stand van zaken met elkaar kan bespreken. Het heeft een positief effect op het ervaren van werkgeluk en het teamgevoel wanneer je samen met je collega’s op verschillende momenten tijdens de werkdag samen een lekkere kop koffie kan drinken.

De focus van veel organisaties ligt op het tevreden maken en houden van de klant. Maar die tevredenheid begint bij de werknemers. Goede resultaten behalen start bij het creëren van een goede werkomgeving, en een goed kopje koffie is daar zeker een goed voorbeeld van. Als je investeert in goede koffie zul je merken dat de medewerkerstevredenheid verbeterd. Maar ook voor klanten is het serveren van goede koffie belangrijk. Goede koffie straalt namelijk professionaliteit uit, als een klant kop koffie krijgt die niet lekker is, is de kans groter dat zij dit negatief associëren aan jullie organisatie. Zie het aanschaffen van een goede koffiemachine dus als een investering en tel uit je winst!

Met het aanbieden van een lekkere kop koffie breng je dus veel voordelen teweeg. Het zorgt voor een hogere productiviteit, sociale interactie en een warm welkom. Omdat wij als geen ander weten wat koffie is en wat het moet zijn hebben wij ons eigen merk koffie ontwikkeld, genaamd Hanze Koffie. Hanze Koffie is een koffiemelange samengesteld uit een mix van Arabica en Robusta koffiebonen. Écht een koffie voor de liefhebbers van kracht en pit. Met smaaknuances van mokka gecombineerd met een diversiteit aan chocola en aardse tinten kun je stellen dat deze koffie body heeft en rond en robuust van smaak is.

Het is belangrijk om naast goede koffie ook een goede koffiemachine uit te kiezen. Combineer de geweldige Hanze Koffie met een koffiemachine uit ons ruime assortiment en je bent altijd verzekerd van de beste koffie. Probeer bij het kiezen van de juiste koffiemachine net wat extra tijd te nemen zodat je een machine kiest die goed bij jullie organisatie past. Denk hierbij aan het aantal gebruikers en het aantal koffievariaties. Kies uit een pittige espresso, een donker gebrande café au lait of een romige cappuccino. Want zelfs in melkkoffies blijft de smakenmelange van onze Hanze Koffie goed behouden. 

Ben je benieuwd geworden en wil jij ook onze geweldige Hanze Koffie proeven? Dat kan! Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende soorten overheerlijke koffie en uitstekende koffiemachines. Neem een kijkje in onze webshop of kom voor meer advies langs bij ons experience center, wij laten je graag onder het genot van een heerlijk kopje Hanze Koffie zien wat wij kunnen beteken voor jullie organisatie.