Supplies voor samenwerking

Maak ruimte(s) voor samenwerken

OS - Samenwerken

Supplies voor samenwerken

Maak ruimte(s) voor samenwerken

Mensen komen steeds vaker naar kantoor om elkaar persoonlijk te ontmoeten en met elkaar samen te werken. Het is daarom belangrijk jullie werkomgeving te voorzien van de juiste faciliteiten en tools om dit te kunnen doen. Voor grote vergaderzalen, kleine vergaderruimtes, huddle rooms tot en met de open vergaderplekken en kleinere brainstormruimtes bieden we de juiste supplies.  

Samenwerken
Samenwerken

Interactieve touchscreens zijn zeer geschikte multifunctionele tools om samen te werken. Ze kunnen worden gebruikt voor aantrekkelijke presentaties, als een groot digitaal whiteboard bij het werken aan projecten en natuurlijk voor hoogwaardige videoconferenties. Dit is vooral belangrijk omdat er bij vrijwel elke vergadering deelnemers op afstand kunnen zijn.

  • Geef dynamische en boeiende presentaties
  • Betrek iedereen bij de vergadering, ook deelnemers op afstand
  • Draadloos content delen vanaf persoonlijke apparaten met AirServer
Samenwerken

Het kunnen maken van aantekeningen, het maken van een snelle schets of het verzamelen van nieuwe ideeën met behulp van een whiteboard kan erg waardevol zijn tijdens vergaderingen. Een groot formaat, frameloos whiteboard is hiervoor een functionele en stijlvolle oplossing. Met de Legamaster collectie creëer je eenvoudig XL-whiteboardwanden, gecombineerd met akoestische prikborden. Zo kunnen deelnemers hun ideeën op (veilige) afstand van elkaar visualiseren, terwijl de akoestische prikborden dankzij hun geluidsabsorberende PET-kern ook de akoestiek in de ruimte verbeteren.

  • Creëer XL wanden met een modern, frameloos ontwerp om samen te werken
  • Mix & match verschillende types en afmetingen
  • Combineer deze oplossingen met onze duurzame WOODEN accessoires
Samenwerken

Mobiele flipovers, whiteboards, prikborden of glasborden, houd ze bij de hand! Zo kun je ze tevoorschijn halen wanneer je ze nodig hebt. Wil je aantekeningen of een snelle schets maken tijdens je presentatie? Of wil je de groep opsplitsen in kleinere groepen tijdens een brainstorm?

Pak er eenvoudig één of meerdere mobiele oplossingen bij en begin met het vastleggen van het creatieve proces, het structureren van onderwerpen en het activeren van deelnemers tijdens groepssessies, workshops, scrumsessies of projectvergaderingen.

Samenwerken

De Magic-Chart whiteboard- en flipchartfolies kleven eenvoudig op elk vlak oppervlak en kunnen gemakkelijk worden (her)verplaatst wanneer je klaar bent met een meeting. Zo kan iedereen zijn ideeën op een veilige afstand van elkaar visualiseren en zijn notities na de vergadering meenemen.

Magic-Charts kleven op elke deur, muur of raam door middel van een statische lading en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten (van 10x20 cm tot 90x120 cm), die bovendien perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden.

We laten je graag kennismaken met onze supplies om de samenwerking in jullie werkomgeving optimaal te faciliteren.

Ik hoor mensen vaak zeggen: "Had ik dat maar eerder geweten! Het maakt werken een stuk makkelijker en óók leuker"

 

Fem Elise, commercieel medewerker