Werkcomfort

Slim en prettig werken

Office Supplies - Werkcomfort

Maak werkcomfort vanzelfsprekend

Kies voor comfortabel

Als organisatie sta je ergens voor en wil je iets bereiken. Jij en je collega’s werken daar hard voor. Maar als je hard werkt wil je dit vanzelfsprekend op de meest comfortabele manier mogelijk doen, zodat jij en je collega’s je écht kunnen focussen op wat ertoe doet in jullie organisatie. Toch is een comfortabele werkplek niet altijd even vanzelfsprekend, terwijl werkcomfort juist erg belangrijk is!

Als alles naar behoren werkt én je beschikt over de juiste faciliteiten op je werkplek, ervaar je een stuk meer werkcomfort en werkgeluk dan wanneer dit niet het geval is. Je doet er als organisatie goed aan om werkcomfort vanzelfsprekend te maken, zo kunnen jij en je collega's zich focussen op de core business van jullie organisatie. 

Bij het creëren van werkcomfort in je werkomgeving is het van belang om te zorgen dat je jouw werkplek van alle gemakken voorziet. Denk hierbij aan een goede bureaustoel, hier zit je vaak een groot gedeelte van de dag op dus als je jezelf van meer werkcomfort wilt voorzien is het noodzakelijk dat je investeert in een goede stoel. Kies voor een stoel die in hoogte verstelbaar is en die de hele rug ondersteunt. Het is daarbij erg belangrijk dat een bureaustoel niet te hard of te zacht is, dit kan namelijk vervelende klachten veroorzaken.

Wat ook van belang is bij het ervaren van meer werkcomfort, is een goed bureau. Kies voor een in hoogte verstelbaar bureau, zo heb je de keuze of je staand of zittend gaat werken. Dat draagt weer bij aan een betere vitaliteit binnen jullie organisatie en dus ook aan meer werkcomfort. Een goed bureau en een goede bureaustoel zijn de basisonderdelen voor het creëren van meer werkcomfort, maar er zijn natuurlijk nog veel meer producten die het werkcomfort binnen jullie organisatie kunnen verhogen. Denk hierbij aan polssteunen, voetsteunen en stoelmatten.

Een privacyfilter is een goed voorbeeld van een product dat het werkcomfort verhoogt. Het is een filter dat over het beeldscherm geplaatst wordt, en ervoor zorgt dat het beeld alleen te zien is voor degene die achter het scherm zit. Als je vanuit een andere hoek op het scherm probeert te kijken dan zul je niets kunnen zien. Met een privacyfilter zorg je ervoor dat vertrouwelijke gegevens beschermd blijven. Via onze webshop kun je verschillende privacyfilters aanschaffen in verschillende maten. Weet je niet welke maat je hebt? Meet dan diagonaal je beeldscherm op en meet de plastic omlijsting niet mee.

Een werkomgeving met een goede akoestiek heeft een positieve invloed op het werkplezier en het werkcomfort van medewerkers. Het is dus essentieel dat de akoestiek in jullie werkomgeving optimaal is om zo meer werkcomfort te kunnen garanderen. 

Er zijn verschillende soorten akoestische oplossingen die ervoor kunnen voor een goede akoestiek. Zo zijn er akoestische plafond- en wandplaten, deze platen zorgen dat de akoestiek in de werkomgeving meteen een stuk verbeterd wordt. Ook zijn er akoestische bureauschermen, niet alleen zorgen deze schermen voor een betere akoestiek, het geeft ook meer privacy en werkcomfort. Er zijn talloze opties mogelijk om de akoestiek in de werkomgeving te verbeteren. Onze adviseurs kijken graag naar welke optie het best in jullie organisatie toegepast kan worden. 

Een schone en hygiënische werkomgeving draagt ook veel bij aan het ervaren van meer werkcomfort en werkgeluk! Voor veel werknemers is een schone werkomgeving erg vanzelfsprekend, maar dat betekent niet dat het geen grote rol speelt bij het ervaren van meer werkcomfort. Er zijn onwijs veel verschillende facilitaire producten te verkrijgen die ervoor kunnen zorgen dat jouw werkomgeving schoon en hygiënisch is. Wanneer de werkomgeving regelmatig schoongemaakt wordt voel je jezelf comfortabeler en gelukkiger in jouw werkomgeving én schadelijke bacteriën krijgen geen kans, dit zorgt voor een lager ziekteverzuim en een hogere medewerkerstevredenheid. Wat vaak weer leidt tot meer werkcomfort en werkgeluk.

Er zijn onwijs veel artikelen die het werkcomfort binnen jullie organisatie kunnen verhogen. Wij begrijpen dat het aanbod erg groot is en daarom helpen wij je graag om tot de juiste keuze te komen. Kom langs in ons experience center, wij geven je graag een uitgebreid advies over welke middelen je het best kunt toepassen binnen jouw werkomgeving om zo meer werkcomfort te creëren in jullie werkomgeving. Voor werkcomfort binnen je thuiswerkplek kun je ook bij ons terecht door middel van onze persoonlijke tips voor thuiswerken. Ook kun je een kijkje nemen in onze webshop en direct uit de voorraad de producten bestellen die je nodig hebt om het werkcomfort binnen jullie organisatie te verbeteren. 

Creëer het ultieme werkcomfort