Kantoorinrichting Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken

Meer werkplezier, meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid - Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken gaat niet alleen over plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken, maar gaat bovenal over de verandering in de organisatiecultuur en de mentaliteit van uw organisatie. Wuestman Projectinrichting levert flexibele kantoorconcepten welke volledig gericht zijn op Het Nieuwe Werken.

Maak een afspraak

Binnen het concept van Het Nieuwe Werken kunnen medewerkers op allerlei plekken werken, of dit nu binnen of buiten uw bedrijfspand is, dan maakt niet uit. Uw digitale informatie is immers overal beschikbaar binnen het concept van Het Nieuwe Werken. Uw werknemers zijn hierdoor zelf in staat hun werktijd in te delen. Ze bepalen zelf wanneer en waar ze het beste kunnen werken. Hierbij gaat om de output van uw medewerkers. Vetrouwen en resultaat gericht werken vormen de basis van Het Nieuwe Werken. Het Nieuwe Werken gaat niet alleen over plaats- en tijdonafhankelijk werken, maar heeft tevens veel invloed op de mentaliteit en de cultuur van uw organisatie. 

Een flexibele kantoorconcept speelt een cruciale rol bij een succesvolle implementatie van Het Nieuwe Werken. Omdat medewerkers op allerlei plekken werken en zowel op individuele basis als met andere samenwerken, dienen kantoorconcepten uiterst flexibel te zijn.  Door de technologische ontwikkelingen op het gebied van communicatie en kantoorinrichting kunnen kantoorconcepten volledig afgestemd worden op vrijwel alle werkomgevingen. Door een uitgebreide analyse van alle interne en externe factoren van uw organisatie wordt inzicht gegeven in het beste inrichtingsconcept voor Het Nieuwe Werken binnen uw organisastie. 

Wuestman Projectinrichting levert flexibele kantoorconcepten voor Het Nieuwe Werken. Daarin functioneert het kantoor veelal als ontmoetingsplek. U vindt er o.a. loungewerkplekken, vergaderplekken, plekken waar geluncht kan worden, maar ook individuele concentratiewerkplekken met flexibele elementen. Vrijwel alles is gericht op communicatie, samenwerking en ontmoeten. Ook voor uw organisatie maakt Wuestman Projectinrichting graag een analyse, zodat u het beste kantoorconcept krijgt voor Het Nieuwe Werken. Onze eigen interieurarchitecten gaan na de analyse graag aan de slag met het selecteren van de juiste kantoorinrichting, passend bij Het Nieuwe Werken voor uw organisatie.

Wilt u weten hoe u een invulling geeft aan Het Nieuwe Werken in uw specifieke situatie? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0341-462080. Onze medewerkers helpen u graag op weg met Het Nieuwe Werken.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA