Het Nieuwe Werken

Meer werkgeluk in flexibel werken

De topic Het Nieuwe Werken is tegenwoordig een alomvattende benaming voor hybride werken. Het is een werkvorm waarbij je gedeeltelijk thuis en op kantoor werkt én het ervaren van Werkgeluk de kernzaak is. Het Nieuwe Werken geeft jou en je collega's meer vrijheid in waar en wanneer je aan het werk bent. Veelal heb je meer regie en eigen verantwoordelijkheid en geniet je van een bepaalde speelruimte in werktijden en werklocatie. Bij Wuestman Projectinrichting zijn we gespecialiseerd in het realiseren van werkomgevingen voor Het Nieuwe Werken.  

Je ervaart meer werkgeluk in een werkomgeving die ontworpen is op basis van Het Nieuwe Werken. Een werkomgeving gebaseerd op Het Nieuwe Werken geeft jou en je collega's namelijk maximale flexiliteit. Je hebt de beschikking over verschillende type werkomgevingen en maakt gebruik van snelle professionele ICT-oplossingen voor communicatie en samenwerking.  

Het Nieuwe Werken heeft vele organisaties tal van voordelen opgeleverd, zoals een efficientere inzet van medewerkers, een hogere arbeidsproductiviteit, een hogere medewerkerstevredenheid en een lager ziekteverzuim. 

Een flexibele kantoorconcept speelt een cruciale rol bij een succesvolle implementatie van Het Nieuwe Werken. Omdat medewerkers op allerlei plekken werken en zowel op individuele basis als met andere samenwerken, dienen kantoorconcepten uiterst flexibel te zijn.  Door de technologische ontwikkelingen op het gebied van communicatie en kantoorinrichting kunnen kantoorconcepten volledig afgestemd worden op vrijwel alle werkomgevingen. Door een uitgebreide analyse van alle interne en externe factoren van uw organisatie wordt inzicht gegeven in het beste inrichtingsconcept voor Het Nieuwe Werken binnen uw organisastie. 

Wuestman Projectinrichting levert flexibele kantoorconcepten voor Het Nieuwe Werken. Daarin functioneert het kantoor veelal als ontmoetingsplek. U vindt er o.a. loungewerkplekken, vergaderplekken, plekken waar geluncht kan worden, maar ook individuele concentratiewerkplekken met flexibele elementen. Vrijwel alles is gericht op communicatie, samenwerking en ontmoeten. Ook voor uw organisatie maken we als professionele projectinrichter graag een analyse, zodat u het beste kantoorconcept krijgt voor Het Nieuwe Werken. Onze eigen interieurarchitecten gaan na de analyse graag aan de slag met het selecteren van de juiste kantoorinrichting, passend bij Het Nieuwe Werken voor uw organisatie.

Wilt u weten hoe u een invulling geeft aan Het Nieuwe Werken in uw specifieke situatie? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0341-462080. Onze medewerkers helpen u graag op weg met Het Nieuwe Werken.