Huddle Room

Huddle Room

Wat is een huddle room precies?

De huddle room is jouw nieuwe oplossing voor werksituaties waar samenwerking centraal staat, zowel voor intern als extern. Deze compacte, multifunctionele ruimte bevordert focus en stilte die je nodig hebt om geconcentreerd te kunnen werken in open werkruimtes zoals kantoortuinen en flexwerkplekken. Door geluidsoverlast te minimaliseren, kunnen jij en je collega’s effectiever communiceren en samenwerken zonder de rest van de werkvloer te storen.

De huddle room creëert een afgezonderde omgeving waar jij en je team geconcentreerd kunnen werken aan complexe projecten of dringende taken. De ruimte is uitgerust met hoogstaande audiovisuele technologieën, zodat je gemakkelijk door middel van plug and play landt en direct van start gaat. De ruimte is niet alleen zeer geschikt voor samenwerken, ook als je afzonderlijk geconcentreerd wil kunnen werken, kun je naar de huddle room.

Daarnaast bevordert de huddle room een cultuur van openheid en efficiëntie. Het is een plek waar jij en je collega’s snel kunnen aanschuiven voor spontane vergaderingen of geplande sessies.

Naast de hoogwaardige audiovisuele faciliteiten, is de huddle room van alle gemakken voorzien op het gebied van projectinrichting om een comfortabele en productieve werkomgeving te garanderen. Van ergonomische stoelen tot verstelbare verlichting, elke component is ontworpen met het oog op maximale prestatie en jullie welzijn. Dit alles maakt de huddle room niet alleen een functionele, maar ook een onmisbare faciliteit binnen jullie organisatie.

In onderstaande video informeren we je een notendop over de huddle room:

Een huddle room biedt verschillende voordelen voor de medewerkers van een organisatie. Enkele hiervan zijn:

 • Bevordering van de samenwerking en creativiteit
  Het is een ruimte waar jij en je collega’s eenvoudig plaatsnemen om ideeën uit te wisselen, problemen op te lossen en om feedback te geven, zonder dat het geluidsoverlast creëert voor de rest van de werkvloer. En dat alles zonder geluidsoverlast van buitenaf.
 • Verhoging van de productiviteit
  We richten jouw huddle room volledig in naar wens. Door de juiste combinatie van inrichting en apparatuur is het mogelijk om de ruimte productiviteitsverhogend te maken. Je kunt namelijk optimaal gebruikmaken van de middelen, waardoor de vergadering eenvoudig gestart kan worden, zonder dat er al te veel tijd wordt verspild aan het zoeken van de juiste spullen.
 • Ruimte om te focussen
  Is het soms wat te druk op de werkvloer? Dan is het ook prettig als er een ruimte is waar je je kunt terugtrekken om je te concentreren. Met een huddle room heb je hier de mogelijkheid tot.
 • Zeer geschikt voor hybride werkomgevingen
  In een hybride werkomgeving waar activiteit gericht werken wordt toegepast, is het verstandig om huddle rooms toe te voegen aan de werkomgeving. Jullie kunnen dan op een prettige manier videovergaderen met de thuiswerkers. Maar ook collega’s die voornamelijk thuiswerken, kunnen op deze manier eenvoudig aanlanden op kantoor voor een vergadering.

Voor jouw toekomstige huddle room gaan onze teams van audiovisueel en projectinrichting samenwerken voor het beste resultaat. Er zijn enkele dingen die onmisbaar zijn in elke huddle room:

 • Een (interactief) scherm
 • Videoconferentie systeem
 • Plug-and-play device
 • Een room booking systeem
 • Ergonomisch vergadermeubilair
Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Huddle Room voor jullie werkomgeving? 

Aanvragen
Whitepaper

De huddle room is buitengewoon geschikt voor uiteenlopende communicatiedoeleinden. Of dit nou een interne brainstormsessie, een intern werkoverleg of een bespreking met externe collega’s is; de huddle room is bij uitstek het multifunctionele communicatieplatform binnen een organisatie.

Door de aanwezigheid van videoconferencing kunnen externe personen bovendien in een handomdraai deelnemen aan een bespreking en kunnen documenten online met elkaar doorgenomen worden. Een huddle room biedt dan ook een hoge mate van professionaliteit en een maximale creativiteit ten aanzien van jullie interne en externe communicatie.

Jij en je collega's starten in no-time een groepssessie. Audiovisuele apparatuur hoeft niet vooraf klaargezet te worden. Op een zeer eenvoudige wijze, via een plug-and-play methode, kun je via slechts één druk op de knop switchen tussen verschillende devices. Het presenteren en delen van informatie is nog nooit zo simpel geweest!

Huddle Room

Heb je interesse in een huddle room voor jouw bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Je bereikt ons via 0341 46 20 80 of ons contactformulier.