Huddle Room
Huddle Room

Huddle Room

De compacte multifunctionele ruimte voor interactief samenwerken

De Huddle Room is een ideale oplossing voor werksituaties waarbij veel samengewerkt wordt. Voor zowel interne als externe samenwerkingsvormen. Dankzij de Huddle Room hebben organisaties met open werkruimten, kantoortuinen en flexwerkplekken geen geluidsoverlast meer op de werkvloer. Medewerkers kunnen namelijk op een zeer laagdrempelige wijze met elkaar communiceren in een Huddle Room. De Huddle Room is een compacte multifunctionele ruimte waar medewerkers snel kunnen aanschuiven. In principe zonder afspraak. Door aanwezigheid van slimme audiovisuele oplossingen kan er bovendien in no-time gestart worden met een brainstormsessie, een overleg of presentatie. Een Huddle Room is een slimme integratie van projectinrichting en audiovisueel.

Een Huddle Room is een compacte multifunctionele ruimte voor interactief samenwerken. In een Huddle Room kan men makkelijk intern en extern overleggen. In de comfortabele ruimte bevinden zich slimme audiovisuele middelen die interactieve communicatie eenvoudig en doeltreffend laten verlopen. In onderstaande video wordt je in een notendop geïnformeerd over de Huddle Room: 

De Huddle Room is buitengewoon geschikt voor uiteenlopende communicatiedoeleinden. Of dit nou een interne brainstormsessie, een intern werkoverleg of een bespreking met externe collega’s is; de Huddle Room is bij uitstek het multifunctionele communicatieplatform binnen een organisatie. Op het interactieve scherm kan informatie efficiënt gepresenteerd worden, makkelijk ‘live’ aangepast worden en vervolgens eenvoudig gedeeld worden. Door de aanwezigheid van videoconferencing kunnen externe personen bovendien in een handomdraai deelnemen aan een bespreking en kunnen documenten online met elkaar doorgenomen worden. Een Huddle Room biedt dan ook een hoge mate van professionaliteit en een maximale creativiteit ten aanzien van jullie interne en externe communicatie.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Huddle Room voor jullie werkomgeving? 

Aanvragen
Whitepaper

Jij en je collega's starten in no-time een groepsessie. Audiovisuele apparatuur hoeft niet vooraf klaargezet te worden. Het enige wat er moet gebeuren is een connectie maken tussen een device (jullie pc, notebook, tablet of smartphone) en de Huddle Room. Op een zeer eenvoudige wijze, via een plug-and-play methode, kunnen meerdere devices tegelijkertijd een connectie maken. Zo kan men het scherm van een devices op een kinderlijk eenvoudige wijze op het centrale interactieve scherm laten verschijnen. Via slechts één druk op de knop kan geswitchd worden tussen verschillende devices. Het presenteren en delen van informatie is nog nooit zo simpel geweest!

Huddle Room

Wuestman Audiovisueel is gespecialiseerd in het maken van Huddle Rooms. Samen met onze divisie Projectinrichting worden complete Huddle Rooms gerealiseerd. Dit begint met het ontwerpen van een Huddle Room door één van onze interieurarchitecten. Door de kennis van zowel kantoorinrichting als audiovisueel ben je verzekerd van een uitstekend geïntegreerd geheel. Een compleet ingerichte Huddle Room waarin alle audiovisuele apparatuur zo veel mogelijk uit het zicht is verwerkt. Alleen aansluitpunten, bediening en het interactieve scherm blijven in zicht. Het resultaat is een zeer aansprekende multifunctionele ruimte, welke volledig is afgestemd op jullie eigen werkomgeving. Jullie Huddle Room is de ideale toevoeging voor open werkruimten waarin jullie professionals uitstekend met anderen kunnen samenwerken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jullie werkomgeving? Maak een kennismakingsafspraak. Onze professionals vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden en indien gewenst maken we graag een verrassend ontwerp voor jullie nieuwe Huddle Room.