Kantoorinterieur

Kantoorinterieur

Spraakmakend kantoorinterieur voor hedendaagse werkvormen

Wil je je werkomgeving een nieuwe uitstraling geven, die ook nog eens aansluit bij de identiteit, visie, cultuur en werkwijze van je organisatie? Kantoor interieur heeft een grote invloed op de uitstraling van een organisatie. Ben je dus op zoek naar kantoor interieur? Kies er dan voor om dit goed aan te pakken en schakel Wuestman in.

We helpen je graag; of je nu op zoek bent naar een enkele stoel met een bepaalde uitstraling of een complete kantoorinrichting met een ontwerp gemaakt door onze interieurarchitecten voor bijvoorbeeld het hybride werkenWuestman Projectinrichting biedt je advies op maat. 

Bespreek de mogelijkheden

kantoorinterieur

Als kantoorinrichter helpen we je met het aanschaffen met het juiste kantoorinterieur voor uw organisatie. Nieuw kantoorinterieur heeft namelijk een grote invloed op uw interne organisatie en vraagt dan ook om professionele kennis en kunde. Zo bepaald kantoorinterieur de sfeer en uitstraling binnen uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan trendy, transparante, warme, open en gesloten ruimten, om er maar een paar te noemen.

Daarnaast zijn er verschillende werkvormen die vragen om een bepaald interieur, zoals zittend werken, staand werken, overleggen, vergaderen, geconcentreerd werken, ontspannen, etc.

Als professionele projectinrichter hebben wij bovendien oog voor routing, geluid, ergonomie, licht en klimaat binnen de in te richten ruimten. Al deze facetten brengen wij samen in een interieurontwerp. Deze presenteren we je graag om te laten zien wat het juiste kantoorinterieur kan doen voor jou, je collega’s en de organisatie.

Laat een ontwerp maken voor je eigen kantoorinterieur waar alle facetten van je organisatie worden samengebracht. Je krijgt een optimaal beeld van de uitstraling en de beleving binnen de nieuw in te richten ruimten.

Graag maken we een persoonlijke afspraak om je wensen en plannen te inventariseren en de werkomgeving van uw organisatie te bekijken. Op basis van deze informatie gaat ons team voor je aan de slag. Met als resultaat een realistisch beeld van je nieuwe kantoorinterieur, gebaseerd op je specifieke situatie. Neem contact op met één van onze medewerkers via ons contactformulier of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl.