Breng content tot leven
Laat je persoonlijk adviseren
LED walls

Creëer de ultieme beleving met LED walls

Als professionele organisatie wil je met content zo optimaal mogelijk gepresenteerd worden tegenover je publiek. Met LED Walls is dit geen probleem meer. Combineer eenvoudig meerdere schermen aan elkaar om jouw gewenste grootte video wall te bereiken. Toon door middel van een haarscherpe beeldkwaliteit op indrukwekkende wijze de gewenste informatie aan je publiek. Realiseer met LED walls de ultieme beleving!

Maak een afspraak
LED wall

Tegenwoordig is aandacht trekken voor je content erg belangrijk. In een tijd van veel informatie wil je niet achterblijven en opvallen voor jouw publiek. Toch is aandacht trekken voor content soms lastig waardoor je als organisatie tegen verschillende problemen aanloopt.

 • Hoe bereik ik maximale inpact met mijn boodschap?
 • Op welke manier onderscheid ik mijzelf met content delen? 
 • Hoe creëer ik de ultieme beleving voor mijn publiek?  
 • Wat is de juiste balans tussen opvallen met je boodschap en de kwaliteit daarvan?
 • Welk communicatiemiddel trekt de meeste aandacht? 
LED wall

''Sinds de realisatie van LED walls vallen wij als organisatie nog meer op. Het is de ultieme manier om een boodschap over te brengen''

 • Grenzeloos in formaat
 • Maximale impact met je boodschap
 • Super helder beeld
 • Optimale beeldkwaliteit
 • Aandacht voor design  
LED wall

''Een zeer hoge helderheid met indrukwekkende kleuren trekken veel aandacht'' 

Nick Spelbos, audiovisueel specialist

Moderne organisaties vallen op en inspireren met hun content. Met de LED walls van Sharp is opvallen en aandacht trekken geen probleem meer. Deze LED walls staan voor haarscherpe kwaliteit en zijn een meester in het overbrengen van beelden. 

Breng eenvoudig de ultieme beleving over naar je publiek en presenteer je content zo optimaal mogelijk. LED walls zijn beschikbaar in verschillende groottes en toepasbaar binnen elke situatie. Of het nu gaat om een showroom, grote vergaderzaal, binnen of buiten locatie, voor elke situatie heeft Sharp hoogwaardige LED walls in huis.   

Het tonen van content op LED wall is eenvoudig te realiseren en wordt beheert via gebruiksvriendelijke narrowcastting software. Voorkennis is niet nodig. Wuestman helpt je hier als audiovisueel specialist met persoonlijk advies graag verder mee!

Ontdek LED walls
1
LED walls - indoor

Indrukwekkende LED walls met haarscherpe beeldkwaliteit.

Deze grote, krachtige displays vormen een naadloze verbinding met meerdere schermen voor een nauwkeurig aanzicht op jullie content. Deze LED wall valt perfect te faciliteren binnen jullie organisatie, in bijvoorbeeld een showroom waar veel publiek op afkomt. 

SEO - LED walls soorten

Maak jouw content zo groot als je wilt

LED walls van Sharp kan je zo groot maken als je zelf wilt door middel van een makkelijke verbinding met meerdere schermen aan elkaar vast. Voeg eenvoudig meerdere schermen toe en bouw een LED wall met tot wel 50 schermen! 

2
LED walls - outdoor

Maak ook buiten impact met je boodschap

LED walls voor buiten zijn een prima invulling wanneer je als organisatie buiten de eigen organisatie toch indruk wil blijven maken op je publiek. Vanwege eenvoudige installatie zijn LED walls ook buiten prima te faciliteren. 

SEO - LED walls soorten

Ga voor extreme effectiviteit

Wanneer een LED wall buiten is gemonteerd vangt het veel aandacht. Voor organisaties met minder publiek binnen het eigen pand is een LED wall een uitstekende oplossing. Met verschillende beeldformaten is het mogelijk om ook buiten je publiek te bereiken of een boodschap over te brengen. 

3
Software

Plaats in een handomdraai eigen content

Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke software om LED walls op de meest ideale manier aan te sturen. Content kan eenvoudig op verschillende schermen worden geplaatst. Maak eenvoudig nieuwe presentaties om deze binnen enkele minuten te projecteren op de LED walls binnen jullie organisatie. Met deze software van Wuestman deel jij moeiteloos content en realiseer je dynamische communicatie. 

SEO - LED walls soorten

Ontdek meer voordelen van onze software

 • Eenvoudig content plaatsen 
 • Optimale kwaliteit  
 • Geweldige templates  
 • Maak eenvoudig presentaties
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
4
Templates

Uniek aanbod aan verschillende templates

We bieden jou als gebruiker een uniek aanbod aan templates voor je LED walls. Met deze templates heb je een mooie basis om je eigen presentaties voor je organisatie te maken. Voeg eenvoudig je bedrijfsnaam, logo en eigen beeldmateriaal toe in combnatie met tekst naar keuze. Maak in een handomdraai unieke presentaties om jullie organisatie mooi in beeld te brengen. 

SEO - LED walls soorten

Zelf een template maken?

Dat kan! Je kan er naast de standaard beaschikbare templates ook voor kiezen zelf een template te maken. Maak met behulp van een aantal stappen de ideale template passend bij jullie organisatie. 

5
Montage

Ga voor de kwaliteit van Wuestman

Onze audiovisuele specialisten zorgen voor een feilloze installatie. Zij hebben veel expertise en kennis in huis en weten als geen ander hoe zij audiovisuele appartuur het beste tot hun recht laten komen. Met veel professionaliteit en plezier gaan zij voor je aan de slag! 

SEO - LED walls soorten

Kies voor professionaliteit en gemak

Onder begeleiding van één van onze projectleiders realiseren onze technici jouw project. Maak vrijblijvend een afspraak en breng je content tot leven met onze Led walls! 

Als specialist op het gebeid van audiovisuele middelen weet Wuestman precies wat jullie organisatie nodig heeft. Wij presenteren met veel kennis en expertise graag de mogelijkheden die er zijn als het gaat om LED walls voor jullie organisatie. Maak vrijblijvend een afspraak of neem gerust contact met ons op via 0341-462086 en laat je persoonlijk inspireren. Onze audiovisuele professionals maken met LED walls van jullie organisatie een groot succes! 

Maak kennis met LED walls voor jullie organisatie. Wuestman audiovisueel staat voor je klaar om samen met jou te kijken naar de beste LED walls om de beste beleving over te brengen.

''Een moderne organisatie vraagt om moderne audiovisuele middelen. LED walls met hoogwaardige beeldkwaliteit mogen dan niet ontbreken''

Al meer dan 15 bedrijven in Nederland gingen je voor