Livestream studio

Livestream studio huren

Arrangeer je activiteit vanuit onze livestream studio

Wil je een webinar, een livestream of een video-opname in een echte livestream studio organiseren? Maak dan kennis met de Wuestman livestream studio, welke voorzien is van alle audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop, interview of onderzoek succesvol online te arrangeren. In onderstaande video maak je kennis met de mogelijkheden van onze livestream studio.

Met onze livestream studio kun je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst livestreamen naar social media platforms zoals YouTube, Vimeo of Facebook, maar ook naar ons eigen professionele en beveiligde streaming platform (van IBM). Deelnemers kun je eenvoudig uitnodigen door simpelweg een link met hen te delen. Zij kunnen op verschillende manieren deelnemen, met hun laptop of mobiele device, vrij toegankelijk of middels een persoonlijke toegangsticket met wachtwoord. In onze livestream studio is er qua content van alles mogelijk. Je kunt gebruik maken van een greenscreen en zodoende elke gewenste achtergrond te tonen of zelf in je presentatie te laten ‘verschijnen’. Maar je kunt in onze livestream studio ook gebruik maken van een mooie opgestelde discussietafel of de livestream set op jullie eigen locatie / een externe locatie inzetten! Naast het livestreamen van een bijeenkomst, evenement of webinar kan je ook eenvoudig content delen vanaf je eigen pc, interactieve sessies opzetten met mensen thuis en een videocall met de livestream combineren om zodoende een vraag en antwoord gesprek op te zetten. Al je activiteiten kun je bovendien volledig personaliseren naar je merk of evenement, waardoor deelnemers een perfecte beleving krijgen. Kortom: de mogelijkheden in onze livestream studio zijn eindeloos!

livestream studio

Creëer je eigen livestream studio! De opname en streaming van jouw evenement kan in onze livestream studio plaatsvinden, maar kan ook geheel op een externe locatie gehouden worden. Of dat nu in een aansprekende ruimte binnen jullie organisatie is of op een veelzeggende locatie elders in het land; het is allemaal mogelijk. Wij brengen jouw boodschap op een effectieve en aansprekende manier over naar het publiek. Het maakt niet uit waar jouw publiek is; volledig thuis of gedeeltelijk thuis en op kantoor, oftewel een hybride setting.

Een in-house studio op je eigen locatie kan voor één evenement, maar kan ook voor langere duur zijn. Samen bepalen we de meest ideale plek en ambiance van jullie livestream studio. Wij zorgen voor de juiste opstelling en bouwen alle benodigde apparatuur voor je op, zoals camera's, licht, geluid en beeld. We richten de livestream studio zo voor je in dat je alles eenvoudig zelf kan bedienen.  

Afhankelijk van je evenement kies je een opstelling voor je livestream studio. Zo hebben we voor ieder event een passende opstelling. We hebben een presentie-opstelling, een opstelling voor een webinar, een Boulevard-opstelling of bijvoorbeeld een DWDD- of discussie-opstelling. Samen bepalen we wat de beste opstelling om jouw event tot een succes te maken. Jouw eigen livestream studio wordt een gegarandeerd succes!

Het organiseren van een online evenement vanuit onze livestream studio biedt jou veel voordelen. Het grootste voordeel is dat je met weinig voorbereidingstijd een groot publiek bereikt. Maar het organiseren van je evenement in onze livestream studio biedt je nog veel meer voordelen. De voordelen om jouw event / webinar te organiseren vanuit onze livestream studio zijn:

 • 100% COVID-proof
 • Groot bereik, onbeperkt aantal deelnemers
 • Grenzeloos bereik, geen afstandsbeperking voor deelnemers
 • Duurzaam/milieuvriendelijk (deelnemers hoeven niet te reizen)
 • Lagere eventkosten (geen externe locatiehuur, catering, entertainment, etc.)
 • Tijdsbesparend, minder voorbereidingstijd nodig voor je event
 • Breed inzetbaar, events kunnen later uitgezet worden
 • Laagdrempelig, deelnemers zijn eerder bereid tot deelname
 • Je hebt beschikking over professionele en nieuwste apparatuur
 • Je krijgt professionele ondersteuning/technische support
 • Het is leuk, innovatief en kansrijk
Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze livestream studio voor jouw activiteit? We geven je graag een persoonlijk advies.

Meer informatie
Whitepaper

Bezoek onze compleet ingerichte livestream studio voor live streaming en recording van jouw evenement en verspreid deze via internet waardoor de-niet-aanwezige doelgroep toch in real time kan meekijken. De compleet ingerichte livestream studio is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder:

 • professionele 4K camera op statief
 • professionele PTZ camera aan compleet trusssysteem
 • streaming & recording media processor
 • professionele videomixer
 • eenvoudig te bedienen PTZ controller
 • regietafel met meekijkmonitoren
 • complete lichtset
 • hoogwaardige geluidsset inclusief (dasspeld) microfoons
 • betrouwbare signaaldistributie
 • eventuele technische ondersteuning 

Wil je jou activiteit online organiseren vanuit onze livestream studio? Ga dan naar onze verhuursite. Je kunt onze livestream studio daar direct online reserveren. Onze livestream studio is gevestigd bij ons kantoor in Harderwijk op de Veluwe. Je bent welkom!

Reserveer online

Enthousiast over onze livestream studio? Reserveer direct op onze verhuursite.

Reserveer