Livestream studio huren
Check voor jouw event

Livestream studio

Arrangeer jouw event

Livestream studio

Host jouw online event in onze livestream studio

Wil je een webinar, een livestream of een online-uitzending organiseren, maar beschik je niet over de audiovisuele middelen of een geschikte ruimte? Huur dan onze professionele livestream studio en organiseer gemakkelijk jouw online event. Wij regelen alles van de visagie tot en met de opname en streaming.

Bespreek de mogelijkheden
 • Toonaangevende & sfeervolle ruimten
 • Hoogwaardige audiovisuele faciliteiten
 • Professionele technische support
 • Compleet eventmanagement
 • Eindeloze mogelijkheden
livestream studio

"De verschillende line-ups maken de livestream studio zeer geschikt voor uiteenlopende doeleinden"

Tim van de Steeg

Heb je plannen, ideeën of een boodschap die je graag online wilt delen, maar heb je geen geschikte locatie, middelen of technische kennis? Huur dan onze livestream studio.

Met onze livestream studio kun je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst makkelijk en professioneel organiseren. In Harderwijk staat een prachtige livestream studio voor je klaar. Een sfeervolle studio, voorzien van hoogwaardige audiovisuele faciliteiten met specialisten die voor jou de complete techniek verzorgen.

We faciliteren het volledige evenement voor je; van ontvangst, visagie, catering tot en met opname en streaming. 

Meer weten over de mogelijkheden van onze livestream studio voor jouw event? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend persoonlijk advies. We denken graag met je mee.

Onze livestream studio biedt je verschillende line-ups. Elke line-up heeft een bepaalde setting en is geschikt voor een bepaald soort event. Zo bestaat de line-up 'Talkshow' uit een prachtige discussietafel met een aantal (geïntegreerde) displays en verschillende camera opstellingen. Deze line-up is uitermate geschikt om in groepsverband een dialoog te voeren. Bekijk de verschillende line-ups van onze livestream studio en ontdek welke line-up voor jouw event het meest passend is.

1
The Talkshow

Een dialoog aan de discussietafel

Wanneer je kiest voor de Talkshow opstelling, dan neem je samen met jouw gasten plaats aan de prachtige discussietafel in onze livestream studio. Deze goed uitgelichte tafel is een ware eyecatcher en biedt plaats aan maar liefst 7 gasten, inclusief een eventuele gastvrouw/-heer of discussieleidster/-leider. De tafel is standaard voorzien van een geïntegreerd display, dat naast het display achter de gastvrouw/-heer of discussieleidster/-leider op een uitstekende wijze jouw content aan kijkers laat zien. Rondom de discussietafel bevinden meerdere camera's, zodat je vanuit verschillende gezichtspunten een optimale dynamiek krijgt. 

Deze line-up is uitermate geschikt om in groepsverband dialoog te voeren. Denk bijvoorbeeld aan webinars, discussiegesprekken, forums en vergaderingen. 

Livestream studio
Livestream studio
2
The Lounge

Een informeel gesprek in de loungehoek

Wil je een informeel event? Dan is de line-up Lounge in onze livestream studio uitstekend geschikt. Samen met jouw gasten neem je plaats in een comfortabele zithoek, welke een geweldige ambiance heeft om jouw event de juiste sfeer en beleving te geven. Standaard kunnen 4 mensen plaatsnemen in de Lounge, maar deze is uit te breiden voor meerdere personen. 

De line-up Lounge is standaard voorzien van een wanddisplay om jouw content tijdens je event aan kijkers te tonen. Vanuit meerdere gezichtspunten brengen we jouw event voor kijkers in beeld, zodat je een maximale betrokkenheid creëert. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Livestream studio
 Livestream studio
3
The Great green wall

De groene wand voor ongekende mogelijkheden

De Great Green Wall in onze livestream studio biedt jou een wereld aan mogelijkheden. Deze line-up maakt het namelijk mogelijk om een fictieve achtergrond toe te passen. Zo geef je jouw event de door jou gewenste unieke sfeer en beleving. Je kunt zowel een afbeelding als een video als achtergrond gebruiken en zodanig jouw event vorm geven.

Of je nu staand wil presenteren, wilt zitten aan onze Meetup tafel of in een roeiboot wilt gaan liggen. En of je nu een product wilt presenteren, een vakantieoord wilt introduceren of een vergadering wilt houden vanuit New York; De Great Green Wall in onze livestream studio maakt het voor jou en jouw kijkers tot een ware realiteit. 

Livestream studio
Livestream studio
4
The Meetup

De Meetup tafel in onze livestream studio is de plek voor een goed gesprek. Je kunt er zowel staand als zittend aan deelnemen. Door de setting zijn deelnemers zijn zeer actief betrokken. Men kijkt elkaar goed in de ogen, voert er de heetste discussies en boeiende gesprekken. Ook kijkers worden bijna letterlijk het gesprek ingezogen. De Meetup zorgt dan ook voor een grote betrokkenheid voor jouw event.

Je kunt kiezen om de Meetup met of zonder green screen te gebruiken. Met een fictieve achtergrond creëer je een unieke sfeer en beleving voor jouw kijkers. Dit maakt jouw event nog leuker! Benieuwd of deze setting voor jouw event geschikt is? Neem contact met ons op, dan geven we je een persoonlijk advies.

5
Your own studio

Creëer je eigen studio!

Creëer je eigen studio! In onze livestream studio bieden we je de mogelijkheid je eigen opstelling te maken. We hebben een ruime keuze in aansprekende inrichtingen, van modern en trendy tot en met klassiek. Ook is het mogelijk eigen elementen mee te nemen en in onze livestream studio te plaatsen, mits deze natuurlijk in de ruimte passen. 

Het creëren van een eigen studio op een externe locatie is eveneens mogelijk. Dit kan zowel tijdelijk als vast zijn. Onze specialisten helpen je graag op weg. Zij hebben de nodige expertise én middelen om jouw droomstudio te verwezenlijken. 

 

Vincent Livestream studio

"Als AV specialist creëer ik graag jouw ultieme studio. Niets is te gek; ik ben namelijk dol op uitdagingen!"

Vincent Vonk, AV technicus

Wil je een livestream studio huren, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Laat onze specialisten je helpen! Wij staan voor je klaar van a tot z.

Huur onze livestream studio

livestream studio

Wanneer je een event in onze livestream studio hebt, wil je natuurlijk dat dit goed en aangenaam verloopt. We doen er dan ook alles aan om jou en jouw gasten de ultieme bezoekbeleving te geven. Dat begint al bij een gastvrij ontvangst met een glimlach en een heerlijke kop koffie of thee. Maar ook tijdens jouw event zorgen voor wij voor een aangenaam verblijf. Zo brengen we onze sfeervolle livestream studio vooraf op de juiste temperatuur en zetten we koffie/thee en water alvast klaar. En wil je lunchen of dineren? Ook dat kunnen we van A tot Z voor je verzorgen. We nemen graag vooraf jouw hospitality & catering wensen persoonlijk met je door.

livestream studio

De kwaliteit van een event wordt bepaald door details en de aandacht voor kwaliteit. Op alle terreinen besteden we hier aandacht aan, zo ook aan de persoonlijke styling van deelnemers. Onze livestream studio is voorzien van een kleedruimte met spiegels waar gasten zich kunnen omkleden en, indien gewenst, kunnen opmaken. Ook bieden we de mogelijkheid om te werken met een visagist(e) voor de juiste styling. 

livestream studio

Je hebt geen omkijken naar de technische zaken van jouw online event. Vanuit de regiekamer in onze livestream studio managen we jouw event. Zo zorgen we voor het beeld, geluid en licht, het tonen van content, het streamen van jouw uitzending naar platforms, de livechats en break-out sessies van jouw event en de liveverbindingen met mensen van buitenaf. Kortom: met onze technische supportmedewerkers weet je zeker dat jouw event een succes wordt.

 

 • Toonaangevende en sfeervolle livestream studio
 • Hoogwaardige audiovisuele faciliteiten
 • Professionele technische ondersteuning
 • Hospitality & catering service
 • Kleedruimte & visagie
 • Fysieke en digitale meekijkruimten
 • Eigen beveiligde streamingkanalen
 • Streaming naar vrijwel alle platforms
 • Break-out rooms, livechats, Questions & Answers
 • Livesessies met externe deelnemers
 • Persoonlijke company profile styling
livestream studio

 "Met onze specialisme geven we jou het ultieme platform om te excelleren. 

We maken het leuk én sprankelend!"

 

Nick Spelbos, senior accountmanager

 

 

 

livestream studio

Vanuit onze livestream studio kun je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst livestreamen naar social media platforms zoals YouTube, Vimeo of Facebook, maar ook naar ons eigen professionele en beveiligde streaming platform van IBM. Deelnemers nodig je eenvoudig uit door een link met hen te delen. Zij kunnen op verschillende manieren participeren, met hun laptop, tablet of smartphone, vrij toegankelijk of middels een persoonlijke toegangsticket met wachtwoord. Onze professionals zorgen dat alles feilloos voorbereid is en werkt.

livestream studio

Je maakt je event leuk en waardevol met interactie. Zo kun je in onze livestream studio gemakkelijk externe deelnemers live betrekken om een bijdrage te leveren aan jouw event. Hoe leuk is het om met mensen van over heel de wereld samen te werken? Ook kun je deelnemers betrekken via live chats en Q&A's (Questions & Answers). Met livechats reageren deelnemers direct. Bij Q&A's reageren deelnemers via een host om reacties en vragen vooraf te kunnen filteren. Verder kun je jouw event verrijken met break-out rooms, deze zijn met name populair bij het geven van online trainingen. Meer weten over interacties? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

livestream studio

Op onze locatie hebben we naast onze livestream studio meer ruimten voor je beschikbaar. Dit zijn hypermoderne ruimten die van alle gemakken voorzien zijn. Comfortabel, sfeervol en uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. Vanuit deze ruimten meedoen of meekijken is uitstekend mogelijk voor je gasten of deelnemers. Hiermee is onze livestream studio zeer flexibel in te zetten voor online events. We denken graag mee hoe je jouw event het beste kunt opzetten. 

Host je event in onze gave livestream studio. Samen gaan we voor het beste resultaat en maken we er een fantastisch event van.

"Gaaf om te zien hoe gepassioneerd mensen zijn in het uitdragen van hun plannen en ideeën. Met die passie en gedrevenheid gaan wij graag aan de slag"

Nick Spelbos, senior accountmanager

Wuestman, al meer dan 150 jaar actief

Livestream studio - studio livestream - studio livestreaming - livestreamen - livestreaming
audiovisueel - audiovisuele apparatuurhybride werkenprojectinrichting - projectinrichter - kantoorinrichting

Bezoek onze compleet ingerichte livestream studio voor live streaming en recording van jouw evenement en verspreid deze via internet waardoor jouw doelgroep real time kan meekijken. De compleet ingerichte livestream studio is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder:

 • professionele 4K camera's op statief
 • professionele PTZ camera's
 • plafond trusssysteem
 • streaming & recording media processors
 • professionele videomixers
 • technische regiekamer
 • regietafels met meekijkmonitoren
 • compleet lichtsysteem
 • hoogwaardige geluidsysteem inclusief (dasspeld) microfoons
 • betrouwbare signaaldistributie
 • presentatie displays
 • eenvoudig te bedienen PTZ controllerstechnische regiekamer

In onze livestream studio is er qua content van alles mogelijk. Je kunt gebruik maken van 'The Great Green Screen' en zodoende elke gewenste achtergrond tonen. Of dit nu een afbeelding of een video is, beiden zijn mogelijk. Daarnaast kun je gebruik maken van een scala aan displays die standaard in onze livestream studio aanwezig zijn. Zo hebben we een prachtig display geïntegreerd in de discussietafel bij de line-up 'The Talkshow' en zijn er diverse wanddisplays. Naast het livestreamen van een bijeenkomst, evenement of webinar kan je ook eenvoudig content delen vanaf je eigen pc of een interactieve sessie opzetten met externe personen. Al je activiteiten kun je bovendien volledig personaliseren naar je merk of evenement, waardoor kijkers zich nog meer betrokken voelen bij jouw event. Kortom: de mogelijkheden in onze livestream studio zijn eindeloos!

Creëer je eigen livestream studio! De opname en streaming van jouw evenement kan in onze livestream studio plaatsvinden, maar kan ook geheel op een externe locatie gehouden worden. Of dat nu in een aansprekende ruimte binnen jullie organisatie is of op een veelzeggende locatie elders in het land; het is allemaal mogelijk. Wij zorgen dat jouw droomstudio opgebouwd wordt en voorzien is van de benodigde audiovisuele faciliteiten. 

Een in-house studio op je eigen locatie kan voor één evenement, maar kan ook voor langere duur zijn. Samen bepalen we de meest ideale plek en ambiance van jullie livestream studio. Wij zorgen voor de juiste opstelling en bouwen alle benodigde apparatuur voor je op, zoals camera's, licht, geluid en beeld. We richten de livestream studio zo voor je in dat je alles eenvoudig zelf kan bedienen.

Afhankelijk van je evenement kies je een opstelling voor je livestream studio. Zo hebben we voor ieder event een passende opstelling. We hebben een presentie-opstelling, een opstelling voor een webinar, een Talkshow-opstelling of een grote green screen. Samen bepalen we wat de beste opstelling is om jouw events tot een groot succes te maken. Jouw eigen livestream studio wordt een gegarandeerd succes!

Bespreek vooral de mogelijkheden met onze specialisten. Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn rondom het huren van onze studio of het creëren van je eigen studio. Neem contact met ons op via 0341 46 20 86 of maak een afspraak via ons formulier.

Bespreek de mogelijkheden