Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem
Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem

Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem

Een innovatief aanwijzersysteem voor LCD/LED displays

Als een schijnwerper en vergrootglas beweegt de Logitech Spotlight Plus aanwijzer over uw LCD presentatiescherm. Geen traditionele laseraanwijzer, maar een geavanceerde aanwijssysteem om nauwkeurig gebieden te markeren of uit te vergroten, en dat alles met haarscherpe details. Het Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem is een écht game-changer voor professionals.

 

Met het Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem presenteert u als nooit tevoren. Presenteren met de Spotlight is een compleet nieuwe wijze van presenteren. Met de fraai ontworpen spotlight heeft u toegang tot slimme functionaliteit die ook nog eens zeer gemakkelijk te bedienen zijn. Maak kennis met de indrukwekkende prestaties van dit unieke systeem.

U kunt informatie, bijvoorbeeld de cijfers uit een grafiek, zeer makkelijk uitlichten. Dankzij het geavanceerde aanwijssysteem kunt u een gedeelte van een dia zeer duidelijk en gemakkelijk markeren. Een gemarkeerd gedeelte wordt haarscherp in beeld gebracht en krijgt de maximale focus op het scherm dankzij de spotlight. Ook kunt u video's eenvoudig afspelen en pauzeren. U hoeft daarvoor niet meer naar uw muis of notebook te lopen. Nog een aansprekende functie van het Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem is de timer. Het systeem houdt de tijd voor u bij van de eerste tot de laatste dia met eventuele tussenstops. U wordt op door u gewenst momenten gewaarschuwd middels trilwaarschuwingen, zodat u de maximale controle heeft op uw presentatieverloop. Kortom: met het Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem presenteert u als nooit tevoren.

Highlights
  • Presenter voor LCD/LED displays
  • Markeren met een spotlight
  • Haarscherp vergroten
  • Video's makkelijk afspelen / pauzeren
  • Timer met trilfunctionaliteit
  • Plug-and-play met USB / Bluetooth
  • Volledig oplaadbaar
  • Werkingsbereik van 30 meter
Logitech Spotlight Plus aanwijzersysteem

Koop de Logitech Spotlight Plus in onze webshop. Wilt u liever eerst persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze audiovisuele specialisten via telefoonnummer 0341-462086 of vul onderstaand formulier in. Onze audiovisuele specialisten maken graag het verschil voor uw organisatie!