Logitech videovergaderen

Back to the office met Logitech videovergaderen

Maak kennis met Logitech videovergaderen

Logitech videovergaderen maakt hybride werken voor je mogelijk. Steeds meer mensen gaan zo langzamerhand weer aan de slag in hun 'oude' werkomgeving.... tenminste voor een gedeelte van hun werkweek. Vanwege de anderhalve meter afstand is het namelijk nog niet mogelijk om allemaal tegelijkertijd aanwezig te zijn. De meeste mensen werken daarom een aantal dagen op kantoor en een aantal dagen vanuit huis... deze werkwijze wordt ook wel 'hybride werken' genoemd. Met Logitech videovergaderen bereid je jouw werkomgeving voor op deze nieuwe werkvorm.

Met de oplossingen van Logitech videovergaderen kunnen jij en je collega's makkelijk en professioneel op afstand samenwerken. Videovergaderen heeft tijdens de corona-crisis een enorme boost gekregen. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst negentig procent van hen videovergaderen een efficiënte manier van werken vindt. Dankzij videovergaderen is de betrokkenheid van thuiswerkers groter en gebleken is dat er sneller besluiten worden genomen. Wat hiervoor nodig is? Een goede video-collaboration oplossing. Met de oplossingen van Logitech videovergaderen zit je helemaal goed!

Logitech videovergaderen

In de huidige economie draait alles om samenwerken. Digitaal samenwerken dient dan ook toegankelijk, doeltreffend en veilig te verlopen. Met onze oplossingen van Logitech videovergaderen kunnen jij en je collega's op een perfecte wijze online met elkaar communiceren, bestanden, schermen en ideeën uitwisselen. Voor elke ruimte bieden wij passende oplossingen, van werkplek tot vergaderruimten en boardrooms. Met Logitech videovergaderen is online samenwerken efficiënt, productief én leuk! Onze professionals laten je graag kennismaken met de verschillende oplossingen van Logitech videovergaderen.

De hardware oplossingen van Logitech videovergaderen werken samen met de populairste platforms als Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Google Meet, WebEx en andere platforms. Iedere professional werkt dus met zijn of haar eigen platform, wat wel zo prettig is. Meer weten over de integratie van jouw platform met Logitech videovergaderen? Onze conference specialisten geven je graag een persoonlijk advies.

Logitech heeft een jarenlange ervaring en een uiterst goede reputatie op het gebied van videovergaderen. Met een oplossing van Logitech videovergaderen zit je dan ook erg goed. Wil je meer weten over de nieuwste Logitech-oplossingen, de nieuwste technologie voor videovergaderen of wil je de nieuwste trends, praktische tips en tricks om videovergaderen te optimaliseren? Onze professionals laten je graag zien van de mogelijkheden zijn met Logitech videovergaderen.

Persoonlijk advies? Met veel plezier laten we je zien hoe wij met Logitech videovergaderen jouw werkomgeving hybride maken! 

Maak een afspraak
Whitepaper

Onze audiovisuele specialisten zijn gecertificeerde professionals met een uitgebreide kennis en ervaring van video-collaboration. Niets is voor hen te gek, of het nu om hardware, software, training of support gaat; zij maken videovergaderen plezierig, efficiënt en professioneel binnen jullie organisatie. Neem contact met ons op en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. 

Logitech videovergaderen

Ontvang 10 waardevolle tips en tricks die handig zijn voor videovergaderen. Maak online videovergaderen net zo effectief als meetings waarbij iedereen fysiek aanwezig is. 

Tips en tricks >>

Ben je benieuwd hoe wij met Logitech videovergaderen jouw werkomgeving kunnen voorzien van de juiste tools om online te kunnen (samen)werken? Wil je jouw werkomgeving voorbereiden op het hybride werken? Back to the office met Logitech videovergaderen! Vraag meer informatie bij ons en ontdek het gemak en plezier van de juiste tools in jouw eigen werkomgeving.