Moderne tools binnen jullie werkomgeving?
Maak kennis
Logitech - rally bars

Maak het online samenwerken vanaf kantoor eenvoudiger

Tijdens het online samenwerken is het soms een uitdaging de technologie op de juiste manier te faciliteren. Je wilt iedereen in de vergaderruimte goed in beeld brengen, het woord kunnen geven, maar vooral dat een vergadering probleemloos verloopt. Alleen hoe zorg je nou voor de juiste collaboration tools en een verbeterde techniek als het gaat om het online samenwerken en vergaderen?

Ontdek professionele tools
Logitech Rally Bars

Om hybride werken vorm te geven en goed te kunnen online samenwerken op kantoor moet de techniek op de juiste manier gefaciliteerd zijn. Je wilt eenvoudig kunnen samenwerken met de juiste apparatuur. Alleen hoe doe je dit nou eigenlijk? De Logitech Rally Bars helpen jou en je collega's bij de optimalisatie van het online samenwerken.

  • Verhoog de professionaliteit van een videovergadering
  • Maak een videovergadering dynamisch
  • Begin een videovergadering met slechts één druk op de knop  
  • Verbeter de ervaring van een videovergadering  
  • Zorg voor uitzonderlijke kwaliteit, nauwkeurigheid en geluid
Logitech

''Sinds Corona is het hybride en online samenwerken een nieuwe norm geworden. Het is daarom essentieel dat techniek op de juiste manier wordt faciliteerd binnen de kantooromgeving om met de tijd mee te gaan.'' 

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Fantastisch design
  • Zorg voor automatische en constante focus  
  • Neem iedereen in de vergadering waar 
  • Optimaal geluidskwaliteit 
Logitech

'Moderne collaboration tools zijn doorslaggevend als het gaat om optimaal online samenwerken'

Nick, Wuestman Audiovisueel 

Een goed gefaciliteerde werkomgeving waar digitaal samenwerken met collega's centraal staat begint met de collaboration tools van Logitech.  

Om het online samenwerken binnen de kantooromgeving probleemloos te laten verlopen heeft Logitech verschillende Rally Bars ontworpen. Logitech speelt hiermee perfect in op de nieuwe norm van het hybride werken; gedeeltelijk thuis en op kantoor en tilt het online samenwerken naar een hoger niveau. 

Op basis van verschillende functies en grotes heeft Logitech voor elke ruimte de juiste oplossing in huis. Met 3 verschillende modellen is er altijd een Rally Bar die uitstekend te faciliteren valt binnen jullie ideale hybride werkomgeving. Ga samen voor de beste gesprekken!

Upgrade je werkomgeving
1
Rally Bar Mini

De perfecte videobar voor kleine vergaderruimtes

De Logitech Rally Bar mini valt perfect te faciliteren in kleinere vergaderruimtes. Sluit de Rally Bar Mini gemakkelijk aan op start eenvoudig nieuwe vergaderingen. Online samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Met een ingebouwde AI-zoeker blijft de focus tijdens de vergadering op jou en je collega's in de vergaderruimte. Deze zoeker is zich bewust van de grote van de ruimte en het aantal personen waardoor het zich gemakkelijk kan focussen op degene aan het woord.  

SEO - Logitech Rally Bars
SEO - Logitech Rally Bars
2
Rally Bar

Alles-in-een voor middelgrote ruimtes

Staat er een videovergadering gepland in een middelgrote ruimte? Dan biedt de Logitech Rally Bar uitkomst. De Rally bar is met zijn uitstekende camera in staat tot wel 15x in te zoomen binnen de vergaderruimte en vangt gesprekken geruisloos op.

Samen met een ingebouwde appliance mode voer je tevens eenvoudig ondersteunende videovergadertoepassingen uit. Denk aan Zoom, Microsoft Teams en meer. Hiervoor heb je geen computer of laptop nodig en kan je dus rechtstreeks een videovergadering uitvoeren via één van deze kanalen. Optimaal video vergaderen was nog nooit zo makkelijk. 

 

SEO - Logitech Rally Bars
SEO - Logitech Rally Bars
3
Rally Plus

Het complete videovergaderingsysteem voor grote ruimtes

Dankzij het videovergadersysteem; de Logitech Rally Plus, is online samenwerken met veel collega's in een grote ruimte geen probleem meer.

Deze oplossing biedt jou veel flexibiliteit en gemak. De Rally plus is eenvoudig te faciliteren in grotere vergaderruimtes met één of meerdere beeldschermen. In combinatie met de bijgeleverde Rally-speakers ervaart iedereen in de vergadering extreem helder geluid wat zich geruisloos beweegt door de complete ruimte. Ongeacht de zitplaats blijft iedereen duidelijk verstaanbaar. 

SEO - Logitech Rally Bars
SEO - Logitech Rally Bars

Als specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen weet Wuestman precies wat jij en je collega's nodig hebben. Met de levering van audiovisuele middelen en de nieuwste collaboration tools optimaliseren wij ook voor jullie het online samenwerken vanuit de kantooromgeving. We zorgen er met persoonlijk advies voor dat al onze professionele oplossingen perfect zijn te faciliteren binnen jullie kantooromgeving. Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op via 0341-462086. Onze specialisten staan met veel enthousiasme en expertise voor jullie klaar om aan de slag te gaan in jullie werkomgeving. 

Maak kennis met de audiovisuele vergaderingstools van Wuestman. Samen optimaliseren we jullie hybride werkomgeving met professionele apparatuur.

"Een hybride werkomgeving vraagt om professionele tools om eenvoudig te kunnen vergaderen"

Nick Spelbos, senior accountmanager

Al meer dan 17 bedrijven in Nederland gingen je voor