Ga voor schone lucht op kantoor
Gratis luchtreinigertest
Luchtreiniger

Doe de gratis luchtreinigertest

Sinds corona is de aandacht voor de luchtkwaliteit in de werkomgeving super belangrijk geworden. De lucht die we inademen bevatten namelijk een groot aantal bacteriën en virussen die invloed hebben op de gezondheid van jou en jullie medewerkers. Zeker in de herfst en winter, wanneer we meer binnen zijn en minder ventileren, is het noodzaak de luchtkwaliteit op orde te hebben. Hoe is de luchtkwaliteit binnen jullie werkomgeving en hoe kan deze verbetert worden? Doe de gratis luchtreinigertest.

Gratis luchtreinigertest
  • Direct inzicht in de luchtkwaliteit van jullie werkomgeving
  • Maakt het zuurstofniveau inzichtelijk
  • Inzicht in onzuiverheden op kantoor
  • Inclusief een stappenplan voor de gezonde werkomgeving voor jou en je collega's
  • Goede basis voor een gezonde toekomst 
Gratis luchtreiniger test

''Schone lucht op kantoor is de basis voor gezonde medewerkers wat resulteert in minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit''

Jacolien Meijer-Hop, Wuestman

Met behulp van een luchtreinigertest maken wij de luchtkwaliteit binnen jullie werkomgeving inzichtelijk. Er zitten namelijk veel onzuiverheden in de lucht, maar deze zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar.

De luchtreinigertest levert waardevolle informatie op over de luchtkwaliteit binnen de werkomgeving van jou en je collega's. Ook laten we zien hoe eenvoudig onzuiverheden verwijderd kunnen worden en de luchtkwaliteit verbetert wordt.

Om de kwaliteit van de lucht schoon en zuiver te houden is het gebruik van een luchtreiniger zeer effectief. Je creëert een gezonde werkomgeving en door schone lucht in te ademen. Wuestman maakt het graag voor je inzichtelijk!

Gratis luchtreinigertest

Door middel van professionele luchtreinigertest-apparatuur meten we allereerst hoe het met de kwaliteit van de lucht in jullie werkomgeving is gesteld. Hiervoor maken we een afspraak en komen we bij je langs. Samen kijken we naar het zuurstofniveau en de onzuiverheden van de lucht.

Aansluitend wordt er een luchtreiniger geplaatst om de kwaliteit van de lucht te verbeteren. Het zuurstofniveau wordt hierdoor direct verbetert door onzuiverheden uit de lucht weg te nemen. Na vijftien minuten wachten, wordt de luchtkwaliteit nogmaals gemeten en kijken we gezamenlijk in hoeverre de luchtkwaliteit verbeterd is. 

Afsluitend ontvang je een stappenplan om de luchtkwaliteit binnen jullie werkomgeving op een goed niveau te houden. Zo creëer je een goede basis voor een gezonde werkomgeving. 

 

Krijg direct inzicht in de luchtkwaliteit van jullie werkomgeving. Het startpunt van een gezonde werkomgeving voor jou en je collega's.  

''We hebben zulke mooie resultaten gezien en het is zo eenvoudig te realiseren. Een schonere lucht heeft meer invloed op onze gezondheid dan dat je wellicht denkt''  

Cor Remmers, facilitair specialist

Al meer dan 51 bedrijven gingen je voor