Luchtreiniger
Bekijk subcategorieën

Luchtreiniger test

Een gezondere toekomst met de luchtreiniger test

Tegenwoordig zijn we opzoek naar producten die ons veiligheid en gezondheid op het werk kunnen garanderen. Zo is een alcoholdispenser niet meer weg te denken bij binnenkomst en dragen we in gezamenlijke ruimtes vaker een mondkapje. De kwaliteit van de lucht binnen een ruimte speelt hierbij ook een grote rol. Het controleren en in kaart brengen van de deze kwaliteit is daarom belangrijk, maar hoe maak je dit precies inzichtelijk?

Met behulp van een luchtreiniger test maak je de luchtkwaliteit in jouw werkomgeving inzichtelijk. Er zitten namelijk veel onzuiverheden in de lucht, deze zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Met behulp van een luchtreinigertest krijg je waardevolle informatie over de luchtkwaliteit binnen jouw werkomgeving. Bij het verwijderen van onzuiverheden kunnen verschillende luchtzuiveringsmethodes gebruikt worden. Om de lucht goed schoon te houden is het gebruik maken van een luchtreiniger test effectief. Zo kom je achter problemen en wordt er in kaart gebracht hoe je deze kunt oplossen. Wuestman helpt je daar graag verder mee.

De essentie
Met een luchtreiniger test kunnen wij het luchtreinigerssysteem, dat mogelijk al gebruikt wordt, testen op de effectiviteit. Ook kijken we wat het zuurstofniveau is met en zonder een luchtreiniger. Nadat wij een luchtreiniger test hebben afgenomen zal één van onze professionals met een passend advies en voorstel komen. Samen onderzoeken we de mogelikheden en helpen wij jou en je collega's om de juiste keuze te maken voor een gezondere toekomst.

Het proces
Nadat er een afspraak is gemaakt komt één van onze professionals langs om de lucht te meten binnen jullie kantoorruimte. De luchtkwaliteit zal vervolgens worden gemeten om te kijken op welk niveau de luchtkwaliteit op dat moment is. Aansluitend wordt er een luchtreiniger geplaatst die voldoet aan de eisen vanuit de uitkomsten van de luchtreinigertest. Na vijftien minuten wachten kan de luchtkwaliteit nogmaals worden opgemeten en kijken we gezamenlijk of de luchtreiniger op de juiste manier functioneert. Na nogmaals vijftien minuten wachten kan er getest worden of de geplaatste luchtreiniger de kwaliteit van de lucht heeft verbeterd. Tot slot komt één van onze specialisten na dit halfuur van testen met een persoonlijk advies en op basis van de resultaten tevens met een voorstel op maat.

Plannen om je werkomgeving voor jou en je collega's te reinigen? Onze afdeling Office supplies helpt jullie organisatie daar graag bij. We geven advies op maat en beantwoorden graag al je vragen. Maak vrijblijvend een afspraak om de luchtkwaliteit door één van onze professionals te laten meten. 

Vraag een luchtreiniger test aan

Ontdek wat de luchtreiniger test voor jou en je collega's kan betekeken. We komen graag een keer langs!

Maak een afspraak
Whitepaper