Narrowcasting

Communiceren met doelgroepen

Narrowcasting

Narrowcasting referenties

Narrowcasting referenties

Bij de entree van Waterschap Zuiderzeeland vindt u een prachtig touchdisplay van maar liefst 86". Bezoekers worden direct verrast met nieuwsberichten en leuke wetenswaardigheden rondom het waterschap in het Zuiderzeeland. Een ideale mogelijkheid om interactief te communiceren en maximale betrokkendheid te realiseren.

Narrowcasting referenties

De Basis in Doorn heeft meerdere displays in het gebouw voorzien van Narrowcasting. Zo zijn er displays in de ontvangstruimte, de ontmoeting- en behandelruimten en het bedrijfsrestaurant. Op deze wijze weet De Basis specifieke doelgroepen te bereiken met passende content. 

Narrowcasting referenties

Wanneer u het pand van Akapp-Stemmann in Ede bezoekt, wordt u persoonlijk welkom geheten op het display in de ontvangsthal. Ook worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bewegende energievoorzieningen getoond. Even wachten tot u in afspraak kan gaan, wordt een ineens een aangenaam moment.

Narrowcasting referenties

Binnen de overheidsgebouwen van Gemeente Amsterdam bevinden zich op allerlei locaties displays, waaronder deze prachtige video wall. Deze videowall is een echte aandachtstrekker en wordt zowel ingezet voor presentaties als intern communicatiekanaal. Met onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software worden medewerkers op een aantrekkelijke wijze geinformeerd.

Narrowcasting referenties

Intersport gebruikt narrowcasting als publiekstrekker en weet aandacht te krijgen van winkelende consumenten. Bewegende beelden trekken de aandacht en zorgen voor een hogere attentiewaarde. Zowel in de winkels als in de etalages zijn displays aangebracht waarop centraal aanbiedingen en leuke weetjes gedeeld worden.

Narrowcasting referenties

Voigt Travel brengt vakanties op een hoger niveau; van reizen naar beleven! Dat begint al bij een eerste ontmoeting. Op een groot belevenisscherm, een videowall, worden de mooiste beelden aan het publiek getoond. Op een interactieve wijze maakt het publiek een keuze in hun bestemming en worden meegenomen in een fantastische beleving.

Narrowcasting referenties

Bij Denkavit Nederland BV worden Narrowcasting schermen ingezet om klanten welkom te heten en hen te informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dierenvoeding. De professionele displays met informatie staan zowel binnen als buiten de organisatie.