Narrowcasting smal

Narrowcasting

Behaal met Narrowcasting een doeltreffende communicatie

Narrowcasting is een effectieve en efficiënte oplossing om de communicatie van jullie organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het is als het ware een eigen professioneel tv-kanaal waar je eigen boodschappen op toont aan je doelgroep. Bij Wuestman realiseren we voor jou de apparatuur en de software, zodat jij direct aan de slag kunt met het zenden van jullie boodschappen.

Bespreek de mogelijkheden 

  • Creëer een warm welkom voor je bezoekers
  • Bereik bezoekers en medewerkers met door jouw gekozen boodschappen
  • Til de ervaring van je klant naar een hoger niveau
  • Vergroot de betrokkenheid bij je merk
  • Je regelt alles vanaf je eigen werkplek

Narrowcasting, ook wel digital signage, is een manier van communiceren waarbij je je doelgroep op specifieke locaties bereikt. Via displays of een LED wall kun je namelijk informatie tonen zoals afbeeldingen, video’s en tekst. Zelfs informatie zoals social media berichten, het nieuws, het weer of verkeersberichten is erop uit te zenden.

Je vindt bij Wuestman niet alleen de software voor je nieuwe Narrowcasting, we leveren ook je schermen en players. We denken graag met je mee over de juiste locatie voor het scherm en de invulling van je content.

De kracht van Narrowcasting is dat je al je verschillende informatie op één scherm kunt combineren. Hierdoor is Narrowcasting een zeer krachtig communicatiemiddel voor jullie onderneming. Bekijk in onderstaande video alle voordelen en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden.

Als je, net als wij, overtuigd bent van de vele voordelen die Narrowcasting jullie organisatie te bieden heeft, dan is de volgende stap het effectief implementeren binnen je organisatie. Hoe kun je deze technologie praktisch inzetten om een maximale impact te bereiken? Hiervoor kijk je naar onderstaande vragen.

Allereerst is het belangrijk om te bedenken wie je wil bereiken, zowel intern als extern. Denk aan medewerkers en potentiële klanten. Wat is de boodschap die je aan elk van de groepen wilt overbrengen? Extern kunnen dit bijvoorbeeld marketinguitingen zijn voor het aantrekken van bezoekers. Intern kun je Narrowcasting inzetten om je medewerkers te informeren van de KPI’s of informatie tijdens een borrel.

Zodra je weet aan wie en met elke boodschap je ze wil bereiken, bepaal je op welke plekken dat gaat gebeuren. Wordt het de entree, de etalage, het terras of de kantoortuin? Met Narrowcasting zijn vrijwel alle denkbare locaties mogelijk.

Vervolgens bepaal je op welke type displays je de boodschap wilt overbrengen. Is dat op een enkel display, wil je meerdere in iedere ruimte of ga je voor maximale aandacht door jullie boodschap op een LED wall te presenteren?

Als onafhankelijke Narrowcasting specialist stemt Wuestman Audiovisueel het Narrowcasting pakket volledig af op jullie situatie. Een Narrowcasting pakket bestaat uit hardwaren, gebruiksvriendelijke software, levering, installatie en service. Verder kan het pakket uitgebreid worden met een beheerders- en/of gebruikerstraining.

Narrowcasting software
Narrowcasting schermen
Narrowcasting player
• Narrowcasting beheerderstraining
• Narrowcasting gebruikerstraining
• Narrowcasting installatie

Afhankelijk van het type en aantal displays, de locaties, branche, externe koppelingen en jullie ervaring, wordt de meest passende Narrowcasting software voor jullie geselecteerd. De door ons geselecteerde Narrowcasting software bestaat ten alle tijde uit een gebruiksvriendelijke online beheeromgeving met een bewezen stabiliteit.

Uiteraard helpen we je ook na installatie nog graag verder. Kost het bijvoorbeeld te veel tijd voor jou of je collega’s om de inhoud van de Narrowcasting te maken? Onze specialisten creëren dan graag diverse templates voor je, waarin de huisstijl van jullie organisatie goed aar voren komt. Verder zorgen we ervoor dat het systeem up to date blijft.

Voor vrijwel alle branches en doelgroepen bieden we Narrowcasting software aan om gericht en dynamisch te kunnen communiceren naar specifieke doelgroepen. Met onze Narrowcasting software maak je in een handomdraai de mooiste presentaties om op jouw schermen te tonen.
Onze Narrowcasting software is gebruiksvriendelijk, device onafhankelijk, zeer betrouwbaar, schaalbaar en koppelbaar met andere applicaties. We laten je graag alle voordelen over onze Narrowcasting software zien.

Narrowcasting software

Je content presenteer je op schermen aan je publiek. Wuestman heeft alle types en formaten schermen in huis. Van professionele displays tot LED walls. Maak kennis met onze Narrowcasting schermen en ga voor maximale impact.

Narrowcasting schermen

Wil je meer informatie over Narrowcasting? We geven je graag een persoonlijke demo en laten je graag de mogelijkheden zien voor jullie specifieke omgeving. We nemen de persoonlijke wensen en eisen voor Narrowcasting graag met je door en na een inventarisatie presenteren we je de meest ultieme oplossing voor jullie organisatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Onze Narrowcasting specialisten staan voor je klaar!

Persoonlijk advies?

Laat je persoonlijk informeren over de juiste narrowcasting oplossing. We helpen je graag!

Aanvragen
Whitepaper