Narrowcasting smal

Narrowcasting schermen

Ga voor maximale impact

Met Narrowcasting schermen toon je op een dynamische manier informatie en media aan een gerichte doelgroep. Wuestman Audiovisueel levert verschillende schermen die aansluiten op je wensen en organisatie. Met onze Narrowcasting schermen zorgen we ervoor dat jouw content zo optimaal mogelijk gepresenteerd kan worden aan jouw publiek. We gaan voor maximale impact. Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de eigenschappen en opties van onze Narrowcasting schermen.

Advies nodig?

Weten welke Narrowcasting schermen voor jou het meest geschikt zijn? We geven je graag een persoonlijk advies.

Aanvragen
Whitepaper

Narrowcasting schermen worden tegenwoordig veel toegepast. Je ziet ze onder andere in winkels, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, fitnesscentra en kantooromgevingen. In al deze omgevingen wordt informatie gecommuniceerd aan een bepaald publiek. Voor een zorginstelling is dat informatie voor patiënten zoals wachttijden en behandelingen en voor een kantooromgeving is dat informatie voor klanten of medewerkers, zoals het laatste organisatienieuws, een overzicht van zaalreserveringen of nieuwe ontwikkelingen van producten en diensten. Voor al deze branches en doelgroepen bieden wij Narrowcasting schermen aan, in- of exclusief de benodigde Narrowcasting software.

Het intensieve gebruik, de uiteenlopende omgevingsfactoren en de hoge beeldkwaliteitseisen, maken dat Narrowcasting schermen unieke en essentiële eigenschappen bezitten die consumenten TV’s niet bezitten. Zo hebben ze unieke en essentiële eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, helderheid, functionaliteit en vormgeving. Met deze eigenschappen kunnen Narrowcasting schermen uitstekend ingezet worden in vrijwel alle omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan openbare ruimten met een intensief interactief gebruik, een buitenlocatie in felle zon of een stijlvolle showroom waar een aansprekende vormgeving en montage wenselijk is. Vaak staan schermen een lange periode aan onder zware omstandigheden. In dergelijke situaties volstaan consumenten TV’s niet en zijn Narrowcasting schermen de ideale oplossing om op een effectieve wijze publiek te bereiken.

Duurzaamheid
In tegenstelling tot consumenten TV’s hebben Narrowcasting schermen een langere levensduur. Narrowcasting schermen gaan gemiddeld twee keer langer mee dan consumenten TV’s, zelfs als deze non-stop in werking zijn. Voor consumenten TV’s is dat laatste overigens sterk af te raden; zij zijn ongeschikt voor een dagelijks lange werking. Door overbelasting is de kans op oververhitting namelijk erg groot. Narrowcasting schermen zijn echter wel toepasbaar voor een lange continue werking. Deze zijn voorzien van een ingebouwd koelsysteem, waardoor oververhitting uitgesloten is. Gezien de langere levensduur en de geschiktheid van de dagelijks langere werking, is een investering in Narrowcasting schermen verstandiger.

Helderheid
Narrowcasting schermen hebben een hoge lichtsterkte, waardoor zij een helder en duidelijk beeld hebben, zelfs in de meest ongunstigste omgeving; een zonnige buitenomgeving. Ook dan produceren Narrowcasting schermen heldere beelden. Consumenten TV’s hebben een veel lagere lichtopbrengst, waardoor deze in een lichtvolle omgeving geen duidelijk zichtbaar beeld meer hebben. Door de hogere lichtopbrengst laten Narrowcasting schermen bovendien veel meer detail en contrast zien. Jouw content wordt hierdoor optimaal gepresenteerd aan het publiek en heeft een hogere impact.

Functionaliteit
Er zijn veel mogelijkheden en opties bij Narrowcasting schermen. Ten eerste kunnen ze in zowel portretstand en landscapestand gebruikt worden. Dit is ideaal voor op een statief, standaard of beperkte ruimte. Daarnaast zijn de schermen leverbaar als touchscreen, waardoor je informatie makkelijk interactief maakt voor het publiek. Super leuk om jouw content te presenteren! Ook kunnen schermen in allerlei formaten geleverd worden, van enkel scherm in tabletformaat tot een veelvoud aan schermen in videowall formaat. Doordat Narrowcasting schermen een veel bredere kijkhoek hebben, kunnen deze schermen, in tegenstelling tot consumenten TV’s, vanuit een veel breder spectrum bekeken worden. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel alle soorten ruimten. Ook handig is dat Narrowcasting schermen voorzien kunnen zijn van een ingebouwde Narrowcasting player (System On Chip). Op zo’n chip kan de jouw presentatie afgespeeld worden. Handig voor situaties zonder of minder goed werkend internet.

Vormgeving
Voor een optimale impact wil je een vormgeving dat net zo aantrekkelijk is als je content zelf. Narrowcasting schermen zijn hier uitermate voor geschikt. Veelal hebben Narrowcasting schermen super dunnen randen en geen knopjes of logo van de fabrikant op de randen. De aandacht gaat maximaal uit naar de eigenlijke content. Ook de bekabeling wordt volledig weggewerkt en indien gewenst worden schermen compleet geïntegreerd in je bestaande omgeving. Niets is te gek, we gaan voor maximaal resultaat.

Narrowcasting kun je op verschillende soorten schermen toepassen. Van tablets, LCD-/LED-schermen tot en met video walls. Alle Narrowcasting schermen hebben specifieke kenmerken en worden expliciet ingezet voor bepaalde situaties. 

Het kleinste scherm waarop Narrowcasting toegepast kan worden is een tablet. Deze tablet is voorzien van een media player. Dankzij het kleine formaat kan de tablet op unieke plekken geplaatst worden, zoals bijvoorbeeld naast de ingang van jullie vergaderruimte, de ontvangstbalie voor jullie relaties, een afrekenpunt in de winkel of bij een productpresentatie in jullie showroom. Tablets hebben binnen Narrowcasting schermen een unieke meerwaarde, omdat deze op specifieke locaties ingezet kunnen worden.

Naast tablets worden LCD-schermen of LED-schermen gebruikt. Deze schermen worden het meest toegepast voor Narrowcasting. LCD- en LED-schermen bieden een superieure beeldkwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele formaten met verschillen in eigenschappen als duurzaamheid, helderheid, functionaliteit en vormgeving. De opties en mogelijkheden zijn talrijk. 

Wil je veel impact creëren, dan kies je voor een video wall. Video walls worden gemaakt door een aantal schermen tegen elkaar te plaatsen en met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaat één groot beeld; de ultieme attentiewaarde voor een groot publiek. Binnen het assortiment aan Narrowcasting schermen wint de video wall steeds meer aan populariteit. 

Wil je weten welk type scherm je het beste kunt inzetten voor jouw specifieke situatie? We geven je graag een persoonlijk advies. Binnen ons uitgebreide assortiment aan Narrowcasting schermen, weten we het meest ultieme scherm voor jou te selecteren. We houden daarbij rekening met alle facetten. Vraag advies of informatie aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Onze Narrowcasting specialisten staan voor je klaar. 

Wil je weten welke Narrowcasting schermen voor jou het beste zijn? Wil je meer informatie over een specifieke scherm of wil een complete Narrowcasting oplossing? Onze Narrowcasting specialisten geven je graag een persoonlijk advies. Zij hebben veel vakkennis in huis en een uitgebreide ervaring met uiteenlopende situaties. Maak een kennismakingsafspraak en ontvang een persoonlijk advies over onze Narrowcasting schermen.

Ontvang meer informatie