Aeris Swopper

aeris swopper

aeris Swopper, het beste voor uw rug!

De aeris Swopper is het eerste driedimensionaal beweeglijke zitmeubel ter wereld. De aeris Swopper is actief, dynamisch en ergonomisch en is daarmee een uitstekend zitmeubel voor medewerkers met rugklachten of voor medewerkers die op een gezonde wijze willen werken. 

Aeris swopper

Met de aeris Swopper wordt u gestimuleerd actief te zitten. Ons lichaam heeft beweging nodig. Het is goed voor ons lichaam om te lopen, te kimmen, te bukken of te strekken - en niet om urenlang onbeweeglijk te zitten. Door o.a. te weinig beweging krijgen veel mensen met een zittend beroep last van rugklachten. Zelfs veel sporten compenseert het urenlang overwegend zitten onvoldoende.

De aeris Swopper brengt hier verandering in en zorgt dat we in beweging komen. U wordt gestimuleerd om actief te zitten met beweging en veel afwisselende zithoudingen. De aeris Swopper geeft uw rug een continue lichte training en houdt deze fit, niet alleen overigens uw rug, maar ook uw pezen, spieren en zelfs uw brain! Wilt u het beste voor uw rug en actief werken aan uw gezondheid, dan is de aeris Swopper een prima keuze voor u!

Voor iedereen is er een persoonlijke aeris Swopper. Omdat iedereen anders is en geen lichaam hetzelfde is, kan de aeris Swopper persoonlijk afgestemd worden. De aeris Swopper is namelijk verkrijgbaar in verschillende functie- en designvariaties. Zo bieden we de aeris Swopper Standaard, Classic, Platzhirsch, Air, Sattel en de Work. Stuk voor stuk modellen met eigen specifieke variaties in design en functie. Iedere swopper kan qua hoogte, zijwaartse beweging of persoonlijk gewicht optimaal worden ingesteld. Kortom: vind uw persoonlijke aeris Swopper voor verantwoorde en maximale bewegingsvrijheid. Wuestman Projectinrichting geeft u graag een persoonlijk advies!

Bent u overtuigd over de aeris Swopper en wilt u proefzitten of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089 of stuur een e-mail naar één van onze medewerkers. Als professionele projectinrichter helpen wij u graag persoonlijk verder!