APK Bureaustoel
APK bureaustoel

APK voor bureaustoel

Maak uw werkplek weer helemaal up-to-date!

Is uw bureaustoel nog in goede staat? Het frame, het zitvlak, de rugleuning, armleuningen, het onderstel, de wielen, de bekleding... allerlei bewegende onderdelen die zo nu en dan onderhoud nodig hebben. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw bureaustoel en zorgt bovendien dat u goed blijft zitten. Een goede ergonomische werkhouding is namelijk van essentieel belang voor uw gezondheid.

Ook is het goed om uw bureaustoel eens in de drie jaar een micro-bacteriologische behandeling te geven. Zo voorkomt u gezondheidsproblemen, zoals irritaties aan de luchtwegen en allergieën die door het vuil van uw bureaustoel kan ontstaan. Maak kennis met onze APK voor bureaustoelen en maak uw werkplek weer helemaal up-to-date!

Een APK keuring voor bureaustoelen; dat is de Wuestman Technische APK. Een bureaustoel bestaat tegenwoordig uit vele technische componenten dat steeds uitgebreider wordt. Daarom is het van belang dat bewegende onderdelen onderhoud krijgen. 

Tijdens de APK smeren en checken we bewegende onderdelen en worden kleine reparaties uitgevoerd. Ook bekijken we in hoeverre een bureaustoel gereinigd moet worden, middels een intensief micro-bacteriologische behandeling. Onderdelen die - in de garantieperiode - versleten zijn, worden kosteloos vervangen. Voor onderdelen - na de garantieperiode - en/of micro-bacteriologische behandelingen, ontvangt u een vrijblijvende offerte. 

Elke Technische APK wordt afgesloten met een stoelinstructie. Alles over de techniek en de functies van uw bureaustoel worden toegelicht en u krijgt tips over de juiste stoelinstellingen.

Een goede en frisse werkplek geeft iedere dag werkplezier aan medewerkers. Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag met de APK voor bureaustoelen. Maak een afspraak met één van onze medewerkers of vraag meer informatie aan over de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button of door telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0341-462089. Op uw kantoor maken wij graag het verschil! 

Vraag een APK aan