Barco Clickshare
Barco Clickshare

Barco Clickshare!

Barco Clickshare: dé oplossing voor draadloos presenteren

Draadloos presenteren met Barco Clickshare, professioneel en gemakkelijk. Met slechts een enkele druk op een knop, verschijnt het beeld van uw notebook, tablet of smartphone op het centrale presentatiescherm. Op deze wijze kan alle informatie van ieder persoon in uw vergaderruimte eenvoudig en snel gepresenteerd worden. Barco Clickhare is dé presentatie-oplossing die uw vergaderruimte compleet maakt.

Breng uw presentaties op een hoger niveau met Barco Clickshare. Met Barco Clickshare haalt u een innovatieve audiovisuele oplossing in huis dat een hoge toegevoegde waarde heeft voor uw presentatie- en/of vergaderruimte. Met slechts één enkele druk op een Barco Clickshare knop verschijnt het beeld van uw notebook, tablet of smartphone op het centrale presentatiescherm in uw presentatie- of vergaderruimte. Op deze wijze kunnen u en uw medewerkers of relaties eenvoudig en zeer effectief content aan elkaar presenteren. Het uitwisselen van informatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Barco Clickshare is een professionele audiovisuele oplossing voor vergaderruimten binnen het bedrijfsleven, overheid en het onderwijs.

Met Barco Clickshare wordt presenteren nog makkelijker. Projecteer uw content vanaf een laptop, notebook of tablet op het centrale presentatiescherm met één simpele klik op de Barco Clickshare knop.

Barco Clickshare is speciaal ontworpen voor professionele presentatie- en vergaderruimten. Barco Clickshare is een krachtige en unieke audiovisuele oplossing. Het presentatie systeem werkt effectief en eenvoudig. U en uw medewerkers sluiten een eigen Barco Clickshare knop aan op een notebook of mobiel apparaat. Wanneer u of een medewerker op de Barco Clickshare knop klikt, wordt het beeld van de notebook of het mobiele apparaat op het hoofddisplay getoond. Het presentatie systeem is zo ontworpen dat er meerdere mensen tegelijkertijd op een dual presentatiescherm kunnen presenteren. 

Wilt u het gemak van Barco Clickshare zelf proberen? Dat kan! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086 of stuur een e-mail naar één van onze audiovisuele specialisten. Als uw partner audiovisueel helpen wij u graag om uw presentaties naar een hoger niveau te tillen.

  • Download
    Wuestman Barco Clickshare brochure