Beste Leerbedrijf 2019
Beste leerbedrijf 2019!

Wuestman: Beste leerbedrijf 2019

SBB roept Wuestman uit tot beste leerbedrijf 2019!

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft Wuestman uitgeroepen tot 'Beste leerbedrijf 2019' binnen de provincie Gelderland in de sector Handel. 

Wuestman leidt al decenia lang MBO-studenten en HBO-studenten op voor verschillende beroepsvelden, waaronder verkoop, marketing, ICT en secretariaat. Voor de beroepsvelden in de sector Handel mag Wuestman zich nu 'Beste leerbedrijf 2019' noemen, een prachtige bekroning op de begeleiding van studenten en de samenwerking met het onderwijs.

Met name de persoonlijke benadering van studenten is gewaardeerd. Studenten worden écht uitgedaagd hun eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken. Persoonlijke leeraccenten en de persoonlijkheid van de student staan tijdens de stage centraal in relatie tot de benodigde compententies voor het beoogde vakgebied van de student. Op deze wijze weet Wuestman studenten op een aansprekende wijze te motiveren en voor te bereiden op een waardevolle toekomst in het bedrijfsleven.

Ook voor de titel 'Beste leerbedrijf van Nederland' is Wuestman nog in de race. Op maandag 18 november maakt het SBB de overallwinnaar van de landelijke verkiezing bekend. De winnaar mag zich een jaar lang beste leerbedrijf van Nederland noemen. 

Meer informatie over de verkiezing 'Beste leerbedrijf' vind je op de website van het SBB.