Catchbox
Catchbox

De Catchbox!

Gooi de zachte Catchbox microfoon gewoon in het publiek!

Maak uw volgende conferentie, vergadering of lezing aantrekkelijker en plezieriger met de CatchBox, de eerste microfoon die ontworpen is voor een interactieve deelname van het publiek! In plaats van langzaam te passeren met een stok microfoon, gooien we gewoon de zachte Catchbox! Leuk, verrassend en interactief! 

De Catchbox is een uitermate geschikte oplossing van audioviuseel om het publiek op een leuke manier te betrekken bij uw presentatie, les of voorstelling. Stel bijvoorbeeld een vraag aan het publiek en gooi de Catchbox vervolgens in de zaal. Het publiek kan de Catchbox verder gooien tot dat er een stopteken gegeven wordt. Degene die de Catchbox op dat moment heeft, mag de vraag beantwoorden. Het hele publiek is betrokken. De Catchbox is een leuk, interactief en verrassend element in uw presentatie, dat zeer gewaardeerd wordt door het publiek. Wilt u ook gebruik maken van de Catchbox, dan kunt u deze bij ons huren.

Maak uw presentatie, seminar of lezing compleet met de Catchbox. De interactief softbox microfoon maakt uw optreden extra boeiend! U kunt de Catchbox kopen of huren. Wanneer u de Catchbox koopt, is deze te voorzien van uw bedrijfslogo of het logo van bijvoorbeeld het evenement waarvoor u een presentatie geeft. Zo is de Catchbox volledig af te stemmen op uw organisatie of op een evenement.

Huur de Catchbox
Wilt u de Catchbox liever huren? Dan kan dat ook! De Catchbox is namelijk een standaard onderdeel van de verhuurlijst van Wuestman Audiovisueel. Dus wilt u uw conferentie, vergadering of lezing op een leuke wijze interactief maken, huur dan de Catchbox microfoon. Kijk op onze verhuurlijst of stuur een e-mail naar één van onze medewerkers. Wuestman Audiovisueel maakt graag het verschil!