Chief display dragers

Chief Display dragers

Professionele display dragers voor de zakelijke omgeving

Maak kennis met Chief! Hét merk voor professionele display dragers in de zakelijke omgeving. Chief beschikt over een compleet aanbod aan vloer, wand en plafond oplossingen. Of u nu een display drager zoekt voor één of meerdere schermen, met Chief heeft u een professionele oplossing in huis voor al uw displays.

U heeft prachtige content gemaakt en wilt dit natuurlijk onder de aandacht brengen bij uw doelgroepen. Bijvoorbeeld bij uw klanten, uw bezoekers, patiënten of medewerkers. Door op prominente locaties displays te plaatsen, creëert u maximale aandacht onder uw doelgroep. Uw informatie brengt u op deze wijze doeltreffend over bij de door u beoogde ontvangers. Met onze Chief display dragers kunt u displays plaatsen waar dit het meest effectief is. Of dit nu op een wand is, aan het plafond of op de vloer, met onze Chief display dragers hebben wij altijd een geschikte oplossing om uw displays op een prominente locatie te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om één display te plaatsen, meerdere displays of een video wall te creëren. Ook de afmeting van een display maakt niet uit, voor alle afmetingen zijn Chief display dragers beschikbaar. Onze audiovisuele professionals geven u graag een persoonlijk advies over de beste oplossing. Met onze Chief display dragers creëert u maximale aandacht voor uw content.

Chief display dragers zijn beschikbaar in vele verschillende modelen. Voor iedere situatie biedt Chief een geschikte oplossing. Voor iedere configuratie dienen keuzes gemaakt worden op de volgende eigenschappen:

  • In-wand, wand, vloer, paal, plafond en bureau/tafel oplossingen
  • Vaste, mobiele, verstelbare, geautomatiseerde oplossingen
  • Indoor, outdoor oplossingen
  • Zilvere, zwarte en witte oplossingen
  • Gecertificeerde oplossingen
  • Portrait, landscape oplossingen

Ontvang inspiratie en advies op het gebied van display montages. Onze audiovisuele professionals hebben veel praktijk kennis en ervaring als het gaat om het monteren van displays. Zij geven u graag een persoonlijk advies en presenteren u met veel plezier een offerte op maat. Vul het formulier op deze pagina in of bel ons via 0341-462086. Ook met Chief display dragers maken wij graag het verschil!