ClickShare

Barco's ClickShare

Deel content van notebook, tablet, smartphone of presentatiescherm via ClickShare

Ooit gehoord van ClickShare? ClickShare is een uniek en populair draadloos presentatie systeem. Het systeem is bekend vanwege de zeer lage toegankelijkheid en grote gebruikersgemak; ClickShare maakt het in een handomdraai mogelijk om je beeldscherm van je laptop, tablet of smartphone op een presentatiescherm te tonen. Slechts met één click op een USB plug-in of op een app-knop. Geen kabels, geen installaties en niet hoeven wachten om het systeem te gebruiken! 

Hoe werkt het?
Pak een ClickShare button en sluit deze via een USB-poort aan op je laptop of je Mac. Klik op de button en het beeld van je beeldscherm wordt direct naar de controller, de basis unit van ClickShare gestuurd. De controller, de basis unit, is aangesloten op je presentatiescherm en zorgt dat het beeld van je laptop of Mac onmiddelijk op het presentatiescherm verschijnt. Je kunt zoveel ClickShare buttons gebruiken als je wilt; de persoon die op de ClickShare button clickt, krijgt zijn of haar beeldscherm op het centrale presentatiescherm te zien.

ClickShare componenten

Maak vergaderen, brainstormen en samenwerken makkelijker met ClickShare! Zorg voor voldoende ClickShare buttons in uw vergaderruimte en laat medewerkers makkelijk content met elkaar delen?

Nieuwsgierig naar ClickShare? Neem contact op met één van onze audiovisuele specialisten en maak geheel vrijblijvend kennis met ClickShare. Vul aan de linkerzijde van deze pagina het formulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met op via 0341-462086.

 Kijk ook op onze webshop!