Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home

Corona middelen

Spitsuur bij afdeling Facilitair & Supplies

Het is onwerkelijk. Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus werden de medewerkers van de afdeling Facilitair & Supplies van het ene op het andere moment geconfronteerd met tal van acute vragen op het gebied van gezondheid en preventie. Want zorginstellingen in het hele land weten ons te vinden voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), desinfectiemiddelen en schoonmaakartikelen. Vanuit onze drive om te ontzorgen stellen de medewerkers alles in het werk om zorginstellingen, ziekenhuizen en huisartsenposten te voorzien van de gewenste materialen. Het gaat om veiligheidsbrillen, dispensers met papieren disposables of beschermende kledij. Is het gevraagde niet in huis dan gaan we voor de klant op zoek.

Tegelijk met de vraag om hygiëne producten steeg de vraag fors naar middelen om te kunnen samenwerken op afstand. Om klanten vlot en goed te helpen zijn er pakketten samengesteld met zogenaamde ‘hometools’ en ‘officetools’ die snel beschikbaar zijn. Met deze pakketten gaat het niet alleen om digitale communicatie. Er wordt ook aandacht gegeven aan andere aspecten die bijdragen aan een stukje ‘werkgeluk thuis’, zoals ergonomie. Alles bij elkaar gaat het om de juiste tafel en stoel, een laptopstandaard, een muis en toetsenbord, een webcams met losse speakerphone of headset. Door het op de goede manier toepassen van deze producten helpen we voorkomen dat klanten in deze bijzondere periode werk gerelateerde klachten oplopen.

De overige kantoorartikelen worden natuurlijk niet vergeten, want veel mensen willen thuis kunnen printen en hebben papier, een printer en cartridges nodig om dit te kunnen doen.

Kortom, ineens is het rennen en vliegen voor de specialisten van de afdeling Facilitair & Supplies. Dat doen ze graag want juist nu geeft dat stapje extra een boel voldoening. Wij staan graag voor u klaar!

In ons assortiment vind je een grote hoeveelheid schoonmaakartikelen, waaronder een uitgebreid assortiment aan probiologische schoonmaakartikelen. Bekijk het assortiment in onze webshop.

Bestel online

Veel mensen werken momenteel thuis. Om vanuit huis met anderen goed te communiceren en samen te werken hebben we een aantal pakketten samengesteld met communicatietools voor thuis. Op deze manier kunnen online vergaderingen, brainstormsessies en presentaties gewoon doorgaan. 

Bestel online

Ook voor de werkomgeving binnen de organisatie hebben we een aantal communicatietools samengesteld. Deze office tools zijn nodig wanneer je vanuit de organisatie met mensen binnen of buiten je organisatie online wilt samenwerken. 

Bestel online

We merken dat veel thuiswerkers minder aandacht besteden aan de ergonomische aspecten van de werkplek. Wil je lichamelijke klachten voorkomen dan is een juiste werkhouding enorm belangrijk. Daarom geven we je graag een zit-instructie voor thuis.

Bekijk instructie

Ook wanneer je thuiswerkt is aandacht voor je gezondheid, werkcomfort en productiviteit belangrijk. Maak gebruik van ergonomische oplossingen om je werkplek op een verantwoorde wijze in te richten. Denk aan ergonomische muizen, toetsenborden, laptopstandaards, monitorstandaards, etc.

Bestel online

Wuestman Facilitair & Supplies is dé leverancier voor kantoorbenodigdheden. Je kunt bij ons terecht voor vrijwl alle artikelen en middelen voor je werkomgeving. Bekijk onze webshop.

Webshop