NEC stille projector
De stilste projector

NEC nieuwe P-serie projectoren:

de stilste projectoren op aarde

De nieuwe P-serie projectoren van NEC zijn een ware aanvulling voor al uw lezingen en bijeenkomsten. Dankzij de nieuwe lasertechnieken van NEC geniet u van verbluffende, kleurrijke en gedetailleerde beelden en bent u vanaf heden, dankzij de stille werking, uitstekend verstaanbaar voor het publiek. met slechts 22 dB kunt u zich volledig concentreren op uw doelen. De projectoren uit deze nieuwe serie worden eveneens geprezen door de lange levensduur en het weinige onderhoud dat nodig is. 

 

De P-serie biedt helderheidsniveaus tot maar liefst 6.000 ANSI lumen, hiermee heb je briljante levendige en heldere kleuren in de lichtste werkomgevingen. De projectoren hebben bovendien een hoog contrastniveau die gerant staan voor overtuigende prestaties. Wilt u uw bestaande technologie upgraden naar de nieuwste normen, dan is een projector uit de P-serie van NEC een echte aanrader. Een lange levensduur en lange filter vervanging intervallen maken deze projectoren extra aantrekkelijk. Duurzaamheid en een minimale TCO maken uw investering rechtvaardig.

Wilt u uw vergaderruimte ook voorzien van uitstekend beeld, zonder geluidshinder van een projector? Neem dan contact op met één van onze audiovisuele specialisten. Zij geven u met veel plezier en persoonlijk advies. Vul het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. Onze audiovisuele specialisten helpen u graag!