Deskbike

Deskbike, sportief werken op kantoor

Fietsen op je werk met een deskbike!

Kom in beweging op kantoor met een deskbike; de ideale wijze voor dynamisch werken! Door gebruik te maken van een deskbike kun je zitten en bewegen uitstekend afwisselen. De afwisseling van zitten, staan en bewegen is de beste manier om ergonomisch verantwoord te werken op kantoor. Door zitten, staan en bewegen af te wisselen bevorder je de bloedsomloop, waardoor je fitter blijft, beter kan nadenken en een goede conditie houdt. Door het fietsen op een deskbike werk je daardoor productiever, blijf je langer geconcentreerd en verklein je de kans op gezonheidsklachten. 

Het gebruik van een deskbike is zeer eenvoudig en daarmee ook zeer laagdrempelig. Schuif een deskbike onder uw bureau en begin met fietsen. Tijdens het fietsen op een deskbike kunt u gewoon doorgaan met werken. Lezen, schrijven en werken achter uw computer is uitstekend mogelijk terwijl u aan het fietsen bent op uw deskbike. Ervaren deskbike gebruikers hebben na enige tijd vaak niet meer door dat ze aan het fietsen zijn. Fietsen op een deskbike wordt een vanzelfsprekende manier van zitten en bewegen. Niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook goed voor uw brain, u kunt door een goede bloedsomloop beter denken, u bent scherper. Maar dat niet alleen, fietsen op een deskbike is ook nog eens leuk om te doen! Reden genoeg dus om over te gaan van uw bureaustoel naar de deskbike! In onderstaande video tonen onze medewerkers hoe eenvoudig en leuk de deskbike is.

Door regelmatig te fietsen op een deskbike verklein je de kans op fysieke en psychische gezondheidsklachten. Je verminderd statisch zitten en gebruikt je spieren. Vooral je beenspieren worden actief gebruikt tijdens deze nieuwe manier van werken. Uw beenspieren zijn uw grootste spieren en zijn gemaakt om te bewegen. De deskbike zorgt dat dit effectief in de praktijk gebracht wordt. Bewegen is gezond, voor nu en in de toekomst! Investeer daarom in uw gezondheid en koop een deskbike! Wuestman Projectinrichting adviseert u graag over ergonomsich verantwoord werken middels de deskbike.

Meer weten? Een proefplaatsing? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-462089 of stuur een e-mail naar één van onze medewerkers. Wuestman Projectinrichting maakt graag het verschil!