Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home
Audiovisueel bij Expo Hoevelaken

Expo Hoevelaken

Breedbeeld projectie voor optimale presentatie

Recentelijk mocht Wuestman nieuwe projectoren met projectieschermen leveren en installeren bij Expo Hoevelaken.

Expo Hoevelaken - Euretco
Expo Hoevelaken is de beursaccommodatie van Euretco. Met 13 goed geoutilleerde zalen, van bespreekruimten tot en met flexibele beurszalen, beschikt Expo Hoevelaken over voldoende capaciteit voor uiteenlopende evenementen. Euretco is de grootste retailservice-organisatie van Nederland, die samenwerkt met 2.200 zelfstandig winkeliers en franchisenemers in de branches, mode, sport, wonen en doe-het-zelf zaken. In totaal exploiteren zij zo’n 3.250 winkels. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt meer dan € 2,5 miljard. Met 13 goed geoutilleerde zalen, van bespreekruimten tot en met flexibele beurszalen, beschikt Expo Hoevelaken over voldoende capaciteit voor uiteenlopende evenementen.

Wuestman Audiovisueel - huisleverancier Expo
Wuestman is er trots op al jaren huisleverancier te zijn als het gaat om de audiovisuele voorzieningen. Op basis van kwaliteit en bedrijfszekerheid is er voor de grote zalen gekozen voor breedbeeld projectoren van Optoma met een extra hoge lichtopbrengst. Met deze investering is Expo Hoevelaken qua presentatiemogelijkheden weer helemaal bij de tijd en ziet elke presentatie er helder en duidelijk uit.

Ook interesse in een audiovisuele oplossing van Wuestman? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen met u het verschil kunnen maken! Neem vandaag nog contact met ons op via 0341-462086 of stuur een e-mail naar audiovisueel@wuestman.nl.