INTERSTUHL VINTAGEIS5

Interstuhl Vintageis5

Brengt beweging in het zitten

Wij zitten steeds vaker en langer. Deze trend zal zich ook in de toekomst voortzetten. Omdat statisch zitten op de lange duur zeer slecht voor de gezondheid is, is het belangrijk zitten en beweging met elkaar te verbinden. De Interstuhl VINTAGEis5 biedt een oplossing in dit spanningsveld. De bureaustoel zet aan tot beweging en beschermt daarmee de gezondheid van de mensen die erop zitten.

Vraag een proefzitsessie aan

Te lang statisch zitten schaadt de gezondheid. Daarom is het belangrijk om ook tijdens het werk in beweging te blijven. Hiertoe beschikt de Interstuhl VINTAGEis5 over technische eigenschappen die veel comfort bieden en gelijktijdig aanmoedigen tot bewegen.

  • Auto flow armleggers: ondersteunende armleggers die een dynamische zithouding bevorderen zonder dat de gebruiker bewust actief moet worden
  • Een innovatief mechanisme genaamd Smart Motion Technology (met dynamische kantelmechaniek)
  • De hernieuwde uitvinding van de lendensteun: de rugleuning met netbespanning van de Interstuhl VINTAGEis5 met bionic effect

Perfect design is altijd een statement, met name wanneer het om de hoogwaardige inrichting van kantoorruimtes gaat. Een uitstekend vormgegeven bureaustoel heeft echter niet alleen een grote invloed op de externe beoordeling van een onderneming of organisatie, maar biedt ook waardevolle pluspunten voor de medewerkers.

Een goed vormgegeven werkplek biedt namelijk een belangrijke bijdrage aan de motivatie van medewerkers en is een teken van waardering. Design, gezondheid en comfort zijn hier de doorslaggevende factoren. De keuze van de juiste bureaustoel is belangrijk, als het om de waardering en motivatie van medewerkers gaat. De Interstuhl VINTAGEis5 is de ideale bureaustoel voor gezonde en motiverende medewerkers!

Vraag een proefzitsessie aan en ervaar zelf hoe comfortabel u dynamisch kunt zitten. Bekijk het design van de Interstuhl Vintageis5 en laat u overtuigen. Vul voor een proefzitsessie het formulier in op deze pagina of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Maak kennis met de Interstuhl Vintageis5!