Jewel binnenzonwering

Jewel binnenzonwering

Raambekleding geschikt als goede binnenzonwering

Wuestman Projectinrichting biedt u een ruim assortiment aan raambekleding die tevens geschikt is als een goede zonwering. U houdt het binnenklimaat in uw pand aangenaam, heeft geen last van zonschittering in beeldschermen en beschikt bovendien over een mooie raamdecoratie. Wuestman Projectinrichting levert u met de collectie van Jewel binnenzonwering een zeer ruim assortiment aan raambekleding voor projectmatig gebruik.

Jewel binnenzonwering

Jewel binnenzonwering biedt u allerlei soorten raambekleding die een hoge decoratieve functie hebben. De binnenzonwering van Jewel staat bekend als een zeer hoge kwalitatieve raambekleding voor zakelijke toepassingen. Zo is er een grote collectie aan paneelgordijnsystemen, verduisteringsystemen, gordijnen, vitrage, lamellen, jaloezieën, vouwgordijnen, horsystemen, plakfolie, plisségordijnen en rolgordijnen. 

Alle soorten raambekleding van Jewel binnenzonwering zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren, materialen en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan brandvertragende stoffen, mooie natuurlijke materialen, zoals hout en washi, maar denk ook aan lichtwerende en bacterie-dodende eigenschappen. In vrijwel alle soorten Jewel binnenzonwering kunnen de verschillende producteigenschappen gecombineerd worden. U heeft dus maximale vrijheid in uw keuze.

In ons experience center treft u een compleet aanbod aan van vrijwel alle soorten binnenzonwering. Bekijk de materialen, kleuren en uitvoeringen. Vergelijk en laat u uitgebreid informeren naar de mogelijkheden. Onze ervaren projectinrichters voorzien u met veel plezier van een deskundig advies. Ook onze interieurarchitecten staan u graag te woord. U bent van harte welkom!

Ook voor een compleet interieurontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Onze interieurarchitecten maken de meest spraakmakende interieurontwerpen. In zo'n ontwerp wordt naast raambekleding tevens het kantoormeubilair, de kantoorverlichting, vloerbedekking en uw kantoorwanden meegenomen. Alle componenten worden op elkaar afgestemd. Bovendien wordt deskundig nagedacht over het intelligent beheren van uw ruimtes en werkplekken. Hoe worden uw ruimten het beste benut? hoe kunnen medewerkers in uw ruimten zo efficiënt en plezierig mogelijk werken? Onze interieurarchitecten zijn deskundig opgeleid en hebben de vaardigheden in huis om al deze aspecten in een professioneel interieurontwerp samen te brengen.

Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag. Of dit nu is voor onze Jewel binnenzonwering of voor een compleet interieurontwerp, u bent van harte welkom. U kunt contact opnemen via e-mail of telefonisch via 0341-462089. Ook kunt u informatie aanvragen via het formulier op deze pagina. 

Maak een afspraak