Nieuws - Aeris Swopper

Actief 3D-zitten op een Aeris Swopper

Test de Aeris Swopper kosteloos!

est de Aeris Swopper kosteloos! Actief 3D-zitten is goed voor de rug en verbrandt op een 8-urige werkdag tot wel 300 calorieën! 

De Aeris Swopper is ontworpen voor meer beweging en minder pijn in de rug. De unieke 3D-technologie vervult daarmee praktisch de taken van een 'personal trainer'; beweging wordt bevordert. Niet alleen de spieren blijven fit, maar de Swopper zorgt ook voor een actieve bloedsomloop. Bovendien verbrand de Swopper aanzienlijk meer calorieën dan zitten op een 'normale' bureaustoel.

In de swopper zit echte Hi-Tec verstopt. Met de 3D-flexibele en gelagerde veerpoot maakt het bewegelijk zitten mogelijk. Zit men op de swopper, de verticale reactie – is te vergelijken met een zelfde "verend" wandelen op een zachte bosbodem. De laterale flexibiliteit en de voorwaartse neiging trainen de spieren, zorgt voor een optimale zitpositie en frequente veranderingen van houding. Alle natuurlijke, harmonische bewegingen – en dat terwijl u zit!

Niet voor niets voelen meer dan 90% van de mensen, die een swopper testen, zich buitengewoon goed en zijn uitermate positief. Een in 2012 door aeris uitgevoerd marktonderzoek onder enkele duizenden swopper bezitters, heeft de volgende resultaten opgeleverd: 90% zei: sindsdien ik een swopper gebruik heb ik minder rug problemen. 94% verklaarde: ik heb liever een swopper dan een normale bureaustoel. 97% reageerde opgetogen: ik ben blij met mijn swopper en 98% wil de swopper niet meer missen en kan deze zeker aanbevelen.

Star zitten zorgt voor slechte waarden.
De aeris Swopper is de oplossing voor het probleem van te weinig beweging, waarvan tevens internationale alarmerende studies zijn, en kan op eenvoudig wijze in het dagelijkse kantoorleven geïntegreerd worden. Deze studies wijzen op de gevaren van conventionele, starre zitplaatsen en tonen het volgende aan: door het te lang onbeweeglijk zitten, stijgt de bloedsuiker, dalen de goede HDL-Cholesterol waardes, verhoogt het risico voor obesitas, enz. Vet verbranding wordt verminderd, de spieren verslappen, de psyche lijdt…..!

Enige beweging biedt al veel meer.
Niet de hoop maar het besef dat zelfs kleine verbeteringen al veel kan opleveren. Dit betekent: frequente onderbrekingen van de monotone houding leidt al tot een aanzienlijke verbetering van de waarden. En ook Europese wetenschappers van sport en beweging: door meer beweging in het dagelijkse leven in te bouwen kan dat soms net zo effectief zijn als een gestructureerd fitnessprogramma.

Dit alles spreekt duidelijk voor de swopper. Daarop beweegt men meer dan twee keer zo veel als op traditionele bureaustoelen en in een huidige studie voor het meten van hersenactiviteit is gebleken dat je beter kunt denken en beter kan concentreren. Zittend op een swopper is dus niet alleen goed voor de rug, maar ook de heup. En het hoofd…..zeker!

Kosteloos swopper testen!
Nog nooit was het zo gemakkelijk goede bedoelingen eenvoudig uit te voeren. Wuestman Projectinrichting biedt u de mogelijkheid om een swopper kosteloos te testen. Geen enkel risico – alleen leuk!

Overtuigd? Vul aan de linkerzijde van deze pagina het formulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met een van onze kantoorinrichting adviseurs via 0341-462089.