Legamaster glasborden
Legamaster glasborden

Legamaster introduceert nieuwe mobiele glasborden

Mobiele glasborden van Legamaster

Maak kennis met Legamaster mobiele glasborden. Een moderne en inspirerende werkplek met een visueel aantrekkelijke kantoorinterieur is in trek en zien we terug bij vele organisaties. Office design, ongeacht de locatie, heeft invloed op mensen hun beleving, stemming, houding, productiviteit en alles daar tussenin. Dat is de reden waarom de bouw en inrichting van een kantoor niet meer wordt beschouwd als gewoon een luxe, het is een noodzaak. Legamaster mobiele glasborden maken uw werkomgeving compleet.

Deze nieuwe omgeving heeft ook een sterke invloed op de vraag naar professionele visuele presentatiemiddelen die hier naadloos bij aansluiten. Legamaster speelt hier op in met een nieuwe lijn van Legamaster mobiele glasborden.

Legamaster mobiele glasborden zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren, zodat er altijd een model is dat goed aansluit op de specifieke ambiance ter plekke. Met twee grote glazen, magnetische werkvlakken aan beide zijden, die erg geschikt zijn voor intensief en langdurig gebruik, spelen deze glasborden in op de toenemende behoefte aan onbegrensd schrijven. Net als de standaard glasborden zijn deze mobiele uitvoeringen een hoogwaardig Legamaster product met 25 jaar garantie op de beide werkvlakken. Legamaster mobiele glasborden zijn een investering waar u en uw medewerkers jarenlang plezier en gemak aan zullen hebben.

Voor een complete gebruikerservaring levert Legamaster veel praktische en hoogwaardige accessoires, zoals de Glassboard Starters Kit. Andere opties zijn de nieuwe Legamaster Agile Toolbox met alle toebehoren voor agile- en scrumsessies, en de speciale magnetische Glassboard accessoirehouders. U kunt rekenen op een volwaardige lijn van Legamaster mobiele glasborden. 

Highlights Legamaster mobiele glasborden

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Innovatief en functioneel design
  • Dubbelzijdig magnetisch, glazen oppervlak
  • Soepel en makkelijk beschrijfbaar glasoppervlak
  • Een uniek en eigentijds design voorzien van een krasbestendige afwerking.
  • Benut de functionaliteit van het Mobiele Glasborden voor de volle 100% door gebruik van de Legamaster Glassboard Starter Kit en de Glassboard accessoirehouders

Legamaster mobiele glasborden bestellen? Bekijk het assortiment op www.shop.wuestman.nl/thema/legamaster-glasborden