Legamaster grote whiteboarden

Legamaster grote whiteboarden

Geef creativiteit ruimte met de grote whiteboarden van Legamaster

Met de grote whiteboarden van Legamaster geeft u maximale ruimte aan creativiteit binnen uw onderneming. Met Legamaster grote whiteboarden komen de beste ideeën tot leven. Voor iedere ruimte zijn grote whiteboarden beschikbaar, van complete whiteboardwanden, creatieve vrije indelingsboarden tot (magnetisch) whiteboardbehang. De mogelijkheden zijn eindeloos met Legamaster grote whiteboarden. Wuestman is geautoriseerd dealer van Legamaster en realiseert de mooiste creativiteitten met grote whiteboarden, voor elk idee, elk budget en elke werkmethode.

Legamaster grote whiteboarden

Creëer in uw ruimte een wand die bestaat uit een hoogwaardig, beschrijfbaar en uitwisbaar whiteboard oppervlak. Verander uw kantoorwand eenvoudig in een groot whiteboard. De grote whiteboardwanden van Legamaster zijn van de hoogste kwaliteit en geven maximale vrijheid in werken.

Legamaster grote whiteboarden

Combineer en creëer uw eigen unieke whiteboardwand in uw kantoorruimte. Combineer en maak unieke patronen met verschillende whiteboardformaten. Plaats de borden horizontaal of verticaal, klein en groot, volledig afgestemd op uw vergaderruimten, presentatieruimten, leslokaal of kantoorruimte. De Legamaster grote whiteboarden geven u maximale vrijheid in het combineren.

Legamaster grote whiteboarden

Geen wand of vorm is te gek voor het magnetisch whiteboardbehang uit het assortiment van Legamaster grote whiteboarden. Of u nu een whiteboardoplossing zoekt voor uw tafel, kast, het raam of uw wand, het (magnetisch) magnetisch whiteboardbehang geeft u maximale vrijheid. De meest creatieve vormen zijn mogelijk met deze oplossing.

Geef ideeën maximaal de ruimte binnen uw onderneming met behulp van Legamaster grote whiteboarden. Vaak komen de beste ideeën op willekeurige momenten naar boven en wilt u ze direct delen en verder uitwerken. Schrijf, teken, schets, hang en kleur, breng ideeën tot leven. Legamaster grote whiteboarden bieden u ongelimiteerde schrijfoppervlakken om groots te denken. Bekijk onderstaande video van Hardt en laat u inspireren over de mogelijkheden van Legamaster grote whiteboarden.  

Legamaster grote whiteboarden

Wilt u weten welk whiteboard het beste bij u past? Welk whiteboard is voor u geschikt? Gebruik, afmeting, ondergrond en bevestiging bepalen welk whiteboard voor uw ruimte geschikt is. 

Hulp nodig of een voorstel ontvangen? Onze kantoorspecialisten staan voor u klaar. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-462088 of via mail: verkoop@wuestman.nl. Ook kunt u het formulier op deze pagina invullen voor meer informatie. Creëer meer ideeën met Legamaster grote whiteboarden.