Nieuwste oplossingen van Vogel's

Vogel's nieuwste series ISE 2023

Ontdek de nieuwste oplossingen van Vogel’s

Onze leverancier Vogel’s introduceert tijdens de ISE 2023 in Barcelona een aantal nieuwe bevestigingsoplossingen.

Ontdek de nieuwste oplossingen van Vogel’s

Eén van de highlights op de Vogel’s stand is de RISE serie elektrische display liften. Met deze veilige en gebruiksvriendelijke liften worden interactieve schermen tot 86 inch en maximaal 140 kg met één druk op de knop naar de juiste hoogte bewogen met een snelheid van 50 of 80 mm per seconde. De fraai vormgegeven display liften zijn uit te breiden met een whiteboard set, cameraplateau, soundbar beugel en/of opbergunit. De liften zijn verkrijgbaar als vloer-wandoplossing, trolley of vloerstandaard en zijn TÜV-, UL- en CE-gecertificeerd.

Ontdek de nieuwste oplossingen van Vogel’s

Vogel’s MOMO® omvat een gloednieuwe, modulaire serie monitor beugels voor de bevestiging van monitoren op bureaus, balies en control desks, echter ook aan de muur. Deze stijlvolle, in hoogte verstelbare monitor armen bestaan uit een aantal basiscomponenten en accessoires. Hiermee kunnen alle denkbare configuraties samengesteld worden, van een enkele monitor tot een monitor wall met meerdere schermen naast en boven elkaar. Recht of in een boog. De monitor armen bieden de gebruiker maximale flexibiliteit en een optimaal ergonomisch comfort.

Ontdek de nieuwste oplossingen van Vogel’s

De nieuwste professionele display beugel van Vogel’s is de TVM 7565 PRO. Met een ethernet- en RS-232-aansluiting is deze innovatieve muurbeugel geschikt voor integratie in elk Custom Integrated A/V-installatie platform of smart home-systeem. De elektrische muurbeugel heeft een voorwaarts bereik van 72 cm en beschikt over 7 programmeerbare voorkeursposities en Automatic Movement bij inschakeling. De SIGNATURE MotionMount PRO beugel is geschikt voor displays tot 77 inch en maximaal 35 kg en ideaal voor gebruik in hotels, conferentieruimtes en bestuurskamers.

Ontdek de nieuwste oplossingen van Vogel’s

Voor de dvLED displays uit de Philips L-Line 7000 serie heeft Vogel’s een bevestigingsoplossing ontwikkeld. Dankzij speciale interfaces kan een LED wall uit de 7000 serie superstrak recht of in L-vorm tegen de muur bevestigd worden in elk gewenst formaat. De dvLED wall past ook op het modulaire Vogel’s Connect-it systeem, waarmee gemakkelijk een vloer-, plafond- of verrijdbare LED wall oplossing wordt gecreëerd.

Wil je ook de grootste AV-vakbeurs van Europa bezoeken dit jaar? Meld je hier aan met invitation code: FH5WI016.

Benieuwd naar de mogelijkheden met de bevestigingsoplossingen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op door te mailen naar audiovisueel@wuestman.nl of ons te bellen op 0341 46 20 86. We helpen je graag verder.