Vogel's nieuwste series ISE 2024

Vogel's toont professionele bevestigingsoplossingen

Onze leverancier Vogel’s toonttijdens de ISE 2024 in Barcelona een aantal professionele bevestigingsoplossingen.

Ontdek de nieuwste oplossingen van Vogel’s

Vogel’s introduceert tijdens ISE 2024 dvLED Connect-it, een innovatief, universeel montagesysteem wat ontwikkeld is voor de bevestiging van dvLED panelen.

Dit superdunne systeem beschikt over precisie-instelling en staat garant voor een snelle, eenvoudige en naadloze installatie van dvLED walls aan de wand of plafond. Het is tevens compatibel met de Vogel’s Connect-it vloerstandaards en trolleys. De gepatenteerde montageoplossing is geschikt voor vrijwel alle merken dvLED panelen.

Een andere highlight op de Vogel’s stand is de RISE serie elektrische display liften. Met deze gebruiksvriendelijke liften worden interactieve displays tot 98 inch en maximaal 140 kg met een snelheid van 50 of 80 mm per seconde naar de juiste hoogte bewogen. De liften zijn verkrijgbaar als vloer-wandoplossing, trolley of vloerstandaard en zijn TÜV-, UL-, GS- en CE-gecertificeerd. Tijdens ISE 2024 presenteert Vogel’s een nieuwe versie met open trolleyframe en diverse nieuwe RISE accessoires.

Vogel’s MOMO® omvat een modulaire serie monitor beugels die overal passen. De monitor armen zijn geschikt voor de montage van één of meerdere monitoren op bureaus, balies en control desks, echter ook aan de muur. Deze stijlvolle, in hoogte verstelbare monitor armen bestaan uit een aantal basiscomponenten en accessoires. De monitor armen bieden de gebruiker maximale flexibiliteit en een optimaal ergonomisch comfort. Configureer, klik, draai en installeer voor een prachtig eindresultaat!

Wil je ook de grootste AV-vakbeurs van Europa bezoeken dit jaar? Meld je hier aan met invitation code: CFJULVRM.

Benieuwd naar de mogelijkheden met de bevestigingsoplossingen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op door te mailen naar audiovisueel@wuestman.nl of ons te bellen op 0341 46 20 86. We helpen je graag verder.