Professionele Philips displays (nieuws)

Philips displays

Bedrijven, Onderwijs, Gezondheidszorg

Philips displays

Stimuleer samenwerking in je organisatie door gebruik te maken van professionele Philips displays. Deze displays zijn zeer effectief en innovatief, zonder gedoe. Of het nu gaat om een eerste indruk of een succesvolle samenwerking, de professionele displays van Philips zijn kristalhelder en zeer doeltreffend. Of je nu een netwerk opzet van displays in verschillende ruimten van je organisatie, touchscreens wilt in vergaderruimten of een op zichzelf staande videowand wilt realiseren in je showroom, met de zakelijke display-oplossingen van Philips heb je gegarandeerd een goede oplossing. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten, zij presenteren je graag de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen.

Philips displays

Maak je les, training of cursus nog inspirerender met een digitaal whiteboard. De professionele displays van Philips zijn voorzien van multipoint touchscreens en hebben meerdere ingangen om eenvoudig content te presenteren. De displays zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hebben een hoge mate van connectiviteit. Zo kun je eenvoudig communiceren over 4G met tablets en andere mobiele apparaten. We laten je graag de uitgebreide mogelijkheden zien in een persoonlijke demo. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

Philips displays

Met een professionele display-oplossing van Philips kun je patiënten en bezoekers zeer effectief informeren. Alle informatie die je op een display wilt laten zien, is eenvoudig te beheren - of het nu een display aan het ziekenhuisbed is of een touchscreen in een openbare ruimte is. Bovendien kennen Philips displays de mogelijkheid om een antibacteriële behuizing te nemen voor aan het ziekenhuisbed. Een Philips healthcare-display is onderhouds- en gebruiksvriendelijk, van installatie tot dagelijks gebruik. Graag presenteren we de unieke oplossingen voor jullie gezondheidsinstelling. Neem contact met ons op dan maken we een afspraak.

Met veel enthousiasme laten onze professionals je de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen zien die Philips displays te bieden hebben voor jouw organisatie. Of je nu een zakelijke toepassing wilt hebben of een display-oplossing voor het onderwijs of de gezondheidszorg; we hebben specialisten in huis voor iedere sector. Ook voor jouw organisatie gaan we graag aan de slag! Neem contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen of bel ons via 0341-462086. We brengen je graag werkcomfort en werkplezier!