Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home
Samenwerking Wuestman en ISO groep

Wuestman en ISO Groep gaan samenwerken; ISO Groep neemt Document Solutions over van Wuestman

Harderwijk/Haaften/Veenendaal, 15 december 2021

Wuestman en ISO Groep gaan samenwerken. In dat kader neemt ISO Groep, uit Haaften en Veenendaal, per 1 januari 2022 Document Solutions van Wuestman over.

De overname is voor ISO Groep een mooi begin van het nieuwe jaar. Enthousiast vertelt algemeen directeur Kees Thoutenhoofd: “Dit is een prachtige uitbreiding van ons klantenbestand. Niet alleen geografisch sluit het mooi aan, ook het merkenportfolio van Wuestman komt overeen met die van ons. Tevens komt Jan Verboom het salesteam van ISO Groep versterken, waar we erg blij mee zijn. Na diverse eerdere soortgelijke succesvolle overnames heb ik er heel veel vertrouwen in dat dit voor alle partijen, en vooral voor de klanten, een gunstige ontwikkeling is”.

Snelle service bij storingen
ISO Groep is een volwaardige servicepartner van zowel Konica Minolta als Kyocera Document Solutions. Hierdoor kunnen Wuestman klanten straks ook profiteren van de directe serviceverlening vanuit ISO Groep. Het grote voordeel is dat klanten een nog snellere service krijgen wanneer zij een storing hebben met hun copy-, print- en scan-oplossing. Het motto van ISO Groep is immers “Zo werkt het gewoon”. Ook kunnen nieuwe klanten gebruik gaan maken van de dienstverlening van ISO Groep rondom IT en Telefonie. Dit biedt nieuwe kansen en aantrekkelijke schaalvoordelen.

Ultieme werkomgevingen
Wuestman en ISO Groep zijn, naast de overname, een verdere samenwerking aangegaan. Beide partijen willen gebruik gaan maken van elkaars complementerende dienstverlening zodat ze beide hun klanten nog beter kunnen bedienen. “Het is prachtig om te zien hoe beide partijen met deze samenwerking in hun sterkte komen te staan. Voor Wuestman geldt dat we ons nog meer kunnen richten op onze kernactiviteit; het creëren van ultieme werkomgevingen voor onze relaties. Op een bevlogen, innovatieve en duurzame wijze zullen wij ons hier de komende jaren nog verder in specialiseren”, aldus directeur Arthur Noordermeer. Zo wordt ISO Groep de partner voor alle Wuestman klanten op het gebied van document beheer. Wuestman zal daarentegen fungeren als de partner voor ISO Groep gericht op het creëren van ultieme werkomgevingen. Wuestman is specialist op het gebied van Projectinrichting, Audiovisueel en Facilitair & Supplies.

Over ISO Groep
ISO Groep biedt al meer dan 25 jaar slimme oplossingen voor het onderwijs en MKB.
Zorgeloos werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen. Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes. Je vindt ons in Haaften en Veenendaal. www.isogroep.nl