Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home
Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser TeamConnect Wireless

Een ongeëvenaarde audiokwaliteit voor web- en teleconferenties

Een ongeëvenaarde audiokwaliteit voor web- en teleconferenties. In een handomdraai kan iedere ruimte omgetoverd worden tot een vergaderzaal met maar liefst 24 deelnemers!

Met TeamConnect Wireless kunt u in iedere ruimte binnen een minuut een kleine of grote teleconferentie tot 24 deelnemers opzetten. Neem simpelweg de vier units uit hun topkwaliteit transportkoffer – deze dient ook als oplaadstation – en zet deze op tafel. U kunt de toestellen van de deelnemers direct aansluiten.

Het maakt niet uit of u een smartphone, tablet of pc gebruikt – uw eigen toestel (BYOD) kan direct met de conferentie verbonden worden via Bluetooth, of door gebruik te maken van een USB-kabel of kabel met jackplug.

TeamConnect Wireless ondersteunt verschillende audiokanalen tegelijkertijd, met de eenvoudige mogelijkheid om op ieder gewenst moment bellers toe te voegen.

Audiovisueel Sennheiser TeamConnect Wireless

Elkaar verstaan is essentieel voor communicatie en zakelijk succes. Met zijn superieure akoestische eigenschappen, zorgt TeamConnect Wireless voor een natuurlijke stemweergave in alle omgevingen – hierdoor kunnen de deelnemers zich volledig concentreren, zonder afgeleid te worden door technische problemen.

De vier units – een masterunit en drie satellietunits – zijn vervaardigd uit glas en aluminium. Met een robuuste, mat zwarte afwerking, zorgt dit voor een professionele uitstraling waar u op kunt vertrouwen.

Meer weten over Sennheiser TeamConnect Wireless? Neem contact op met één van onze audiovisuele specialisten en maak geheel vrijblijvend kennis met TeamConnect van Sennheiser. Vul aan de linkerzijde van deze pagina het formulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met op via 0341-462086. Samen maken we het verschil!