STX e-Screens Legamaster

Maak kennis met Legamaster STX e-Screens

A touch of excellence die u moet ervaren!

Maak kennis met de nieuwe STX e-Screens. Deze nieuwe interactieve schermen hebben een uitgebreide set features die erg aantrekkelijk zijn voor de professional van vandaag. STX e-Screens zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de hoge eisen die door professionals gesteld worden. Super scherp beeld, een zeer fraai design en uiterst mooie features als het gaat om touchervaring en technologie. STX e-Screens zijn een must voor iedere professionele werkomgeving – van een vergaderruimte tot een klaslokaal.

STX e-Screens

STX e-Screens bieden u topkwaliteit, vlijmscherpe beelden in Full-HD en Ultra-HD. De ingebouwde automatische helderheids-sensor garandeert maximale beeldkwaliteit (ongeacht de lichtomstandigheden) en reduceert het energieverbruik aanmerkelijk. De premium anti-glare coating verzekert perfecte leesbaarheid. Met een STX e-Screen heeft u één van de beste schermen die op dit moment verkrijgbaar zijn voor de zakelijke werkomgeving. 

Met een slank laser-cut design en een frame van minder dan 16 mm, garandeert de STX e-Screen een onopvallende, minimalistische en professionele uitstraling die past tegen elke achtergrond. Of u het scherm nu op een passend mobiel statief wilt hebben of wilt ophangen aan de muur of aan het plafond, de STX e-Screen is een aanwinst voor de werkomgeving. Wuestman Audiovisueel zorgt ervoor dat het scherm uitstekend geïntegreerd wordt in uw bestaande werkomgeving.

STX e-Screens

De anti-glare coating zorgt ook voor een glad oppervlak voor uren van totaal comfortabel gebruik. De geavanceerde touch-screen technologie maakt gebruikt van infra-rode sensoren die de touch poins detecteren.

Elke aanwijs-tool (vinger, stylus of elk ander pen-verwant object) kan worden gebruikt. Multi-touch tot 10 gelijktijdige touches voor meervoudig gebruik.

Highlights
  • Geavanceerde infrarood touch-technologie
  • Anti-reflectie glas
  • Constructie zonder ventilator
  • Ingebouwde speakers
  • Automatische helderheidsafstelling
  • Laag energieverbruik
  • Ultra slank ontwerp

Ervaar hoe STX e-Screens u en uw professionals kunnen ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat het werken met STX e-Screens u en uw professonals verder zullen brengen, u ook? Vraag vrijblijvend advies of een demonstratie aan voor uw eigen werkomgeving of vraag een offerte aan. U kunt dit doen door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen of telefonisch contact op te nemen  met onze audiovisuele professionals via 0341-462086. E-mailen kan natuurlijk ook; audiovisueel@wuestman.nl Onze audiovisuele professionals tonen u graag de vele voordelen van het werken met STX-e-Screens.