Tarkett Mixonomi

Maak kennis met Tarkett Mixonomi

Laat je creativiteit de vrije loop

Tarkett Mixonomi is een nieuwe vloerencollectie van modulaire vinyltegels waarmee u eindeloze combinaties kunt maken. De collectie bestaat uit maar liefst 10 vormen en 33 kleuren, welke vrij gecombineerd kunnen worden. Tarkett Mixonomi biedt u eindeloze ontwerpmogelijkheden en is de ideale vloer om een verrassend interieurontwerp samen te stellen. 

Tarkett Mixonomi

Als organisatie streef je naar een optimale klantbeleving. De eerste minuten van een eerste ontmoeting met uw organisatie zijn het meest bepalend voor een klant. Hoe ervaart een klant zijn of haar ontvangst bij uw organisatie? Is het onthaal vriendelijk en gastvrij? En welke eerste indruk krijgt de de klant van uw omgeving? Wanneer u een unieke klantbeleving in uw omgeving wilt hebben, dan is een vloer uit de collectie Mixonomi van Tarkett de juiste keuze.

De vinyltegels en planken van Mixonomi zijn een prachtig productontwerp van Tarkett, welke in 2017 bekroond zijn met de Red Dot Award. Deze bekroning is niet voor niets. Zowel design als kwaliteit is de collectie van Mixonomi namelijk zeer geprezen. De luxe vinyltegels en planken zijn ideaal voor ruimtes met veel verkeer. De collectie is uitermate goed bestand tegen strepen, krassen en vlekken. Bovendien is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden dankzij de gekozen technische kenmerken van de vloer.

 

  • Keuze uit 10 aansprekende vormen, 7 formaten die volledig gecombineerd kunnen worden en 3 minivormen die het design compleet maken
  • Keuze uit 33 levendige, sprekende kleuren
  • Eindeloze ontwerpmogelijkheden voor een passend design
  • Ideaal voor drukke ruimtes, bestendig tegen veel belasting
  • Een hoge kwaliteit, de collectie is bestand tegen strepen, krassen en vlekken
  • Vloeren die eenvoudig te reinigen en te onderhouden zijn

Wilt u een unieke vloerbeleving creëren binnen uw organisatie? Laat dan een verrassend goed vloerontwerp maken. Trek de aandacht van uw bezoekers, klanten en relaties met een spraakmakende vloer van Tarkett Mixonomi. Vraag meer informatie of een brochure aan via het formulier op deze pagina of bel met één van onze medewerkers van Projectinrichting via 0341 - 462089. Met Tarkett Mixonomi krijgt u maximale aandacht!