Verrijdbaar presentatiescherm
Verrijdbaar presentatiescherm

Verrijdbaar presentatiescherm

Het verrijdbaar presentatiescherm geeft maximale flexibiliteit op kantoor

Voor maximale flexibiliteit binnen hedendaagse kantooromgevingen introduceert Wuestman Audiovisueel het verrijdbaar presentatiescherm. Een ideale audiovisuele oplossing voor vergaderen, overleggen en brainstormen in welke kantoorruimte dan ook! Met het verrijdbaar presentatiescherm kunnen u en uw professionals in elke kantoorruimte eenvoudig en op een professionele wijze informatie uit wisselen. Het verrijdbaar presentatiescherm is een ideale oplossing voor flexkantoren en werkvormen als Het Nieuwe Werken. 

Het verrijdbaar presentatiescherm functioneert als een stijlvol mobiel kantoor binnen uw werkomgeving. Het scherm heeft namelijk een perfect doordachte techniekintegratie. Via een geïntegreerd frontpaneel kunnen een notebook, tablet of smartphone in en handomdraai aangesloten worden op het verrijdbaar presentatiescherm. Er kan daardoor vrijwel direct gestart worden met het presenteren van informatie.  
Ook is het verrijdbaar presentatiescherm voorzien van een fraai bedieningspaneel, waarop u makkelijk switcht tussen uw apparatuur. Naast beelden van uw notebook, tablet of smartphone kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor uw videoconferencesysteem, AppleTV of online platforms. Vanwege de grote mate van flexibiliteit en mobiele inzetbaarheid is het verrijdbaar presentatiescherm nu al één van de meest succesvolle audiovisuele oplossing voor 2017! 

De constructie van het verrijdbaar presentatiescherm bestaat uit een stalen frame en verrijdbare onderplaat. In het stalen frame bevindt zich de benodigde audiovisuele techniek die het verrijdbaar presentatiescherm zo uniek maakt. Zowel het frame als de onderplaat zijn overigens volledig in uw eigen huisstijl leverbaar. Vanwege de sterke constructie is het verrijdbaar presentatiescherm geschikt voor grote LCD displays en zijn daarmee geschikt voor maximale beleving in uw kantoorruimte. Wuestman Audiovisueel maakt graag het verschil!

Ons verrijdbaar presentatiescherm is in standaard uitvoering leverbaar, maar kan ook volledig afgestemd worden op de behoeften van uw organisatie. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met apparatuur, welke voorzien is van specifieke aansluitpunten, dan maken wij dat voor u. In ons experience center laten wij u met veel plezier de vele mogelijkheden zien ten aanzien van ons verrijdbaar presentatiescherm. Wil u meer weten of een offerte aanvragen, dan kunt u het formulier aan de linkerzijde van deze pagina invullen of contact met ons opnemen via e-mail of via telefoonnummer 0341-462086