Vogel's Connect-it

Vogel’s Connect-it bevestigingsoplossingen

Voor displays, tablets, monitors en projectors

Vogel's Connect-it is de ideale lijn van Vogel's voor het bevestigen van displays, tablets, monitors en projectors aan plafonds, wanden en vloeren. Vogel's Connect-it kent bevestigingsoplossingen voor de meest uiteenlopende omgevingssituaties en onderscheid zich met ontwerp, kwaliteit en veiligheid. Bovendien introduceert Vogel's keer op keer innovatieve en prijswinnende producten. 

Ontwerp/vormgeving
De lijn van Vogel's Connect-it heeft een unieke en tijdloze vormgeving. Ieder type wordt gekenmerkt door een aansprekend design, waarbij veel aandacht is voor een hoge mate van gebruiksgemak. Uw apparatuur kan dankzij het ontwerp van Vogel's Connect-it op een zeer aangename en doeltreffende wijze gebruikt worden. Het ontwerp en de vormgeving zorgen voor een hoog gebruiksgemak van uw apparatuur.

Kwaliteit en veiligheid
De bevestigingsoplossingen van Vogel's Connect-it voldoen aan de sterkste industrienormen voor kwaliteit en veiligheid. Voor het vervaardigen van de Vogel's Connect-it bevestigingsoplossingen worden uitsluitend materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Alle oplossingen zijn voor professioneel gebruik en worden getest op het dragen van minstens 5 keer het aangegeven gewicht. Met een bevestigingsoplossing van Vogel's Connect-it bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit en veiligheid.

Innovatief
Keer op keer introduceert Vogel's innovatieve en prijswinnende producten voor zowel bestaande als nieuwe technologieën. Voor zowel displays, tablets, monitors en projectors weet Vogel's iedere keer weer met succes nieuwe producten te introduceren. Wuestman Audiovisueel toont u graag de nieuwste innovaties Vogel's Connect-it. 

Vogel’s Connect-it

Vogel's Connect-it is een modulair concept met professionele oplossingen voor plafond, wand en vloer, geschikt voor kleine tot grote displays. Het systeem voor het plafond bestaat uit plafondplaten en buislengtes en een modulair display interface. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing aan. Binnen het assortiment van Vogel's Connect-it vindt u bovendien bevestigingsoplossingen om met meerdere displays te werken. Denk bijvoorbeeld aan een rug-aan-rug oplossing of naast elkaar, etc. Onze audiovisuele professionals helpen u graag aan de juiste bevestigingsoplossing.

Vogel’s Connect-it

Voor het ophangen van professionele displays aan wanden biedt Vogel's Connect-it de modulaire video wall-oplossing aan. Deze bevestigingsoplossing voor wanden kan vrijwel overal en in elke situatie worden toegepast. Dankzij de ingebouwde onderhoudspositie kunnen kabels achteraf zeer eenvoudig worden aangesloten op displays. Bovendien kunnen displays eenvoudig afzonderlijk worden verwijderd voor onderhoud of vervanging, zelfs als het display zich midden in de video wall bevindt. Voor een juiste installatie kunt u rekenen op de vakkundigheid van onze audiovisuele professionals.

Vogel’s Connect-it

Wilt u meer flexibiliteit in het gebruik van displays binnen uw onderneming, dan kunt u kiezen voor Vogel's Connect-it trolleys en vloerstandaards. Mogelijk voor zowel één of meerdere displays. De trolleys en standaards zijn eenvoudig uit te breiden met slimme functionaliteit om de communicatie binnen uw onderneming op een nog hoger niveau te brengen. Denk bijvoorbeeld aan accessoires voor video conferencing, video-streaming, etc. Wuestman Audiovisueel informeert u graag over de vele mogelijkheden.

Heeft u ook een professionele bevestigingsoplossing nodig? Wuestman Audiovisueel geeft u graag een persoonlijk advies. Onze audiovisuele professionals denken graag met u mee en weten als geen ander de juiste oplossing aan te reiken voor uw specifieke situatie. Neem daarom contact met ons op door het formulier in te vullen op deze pagina of door te bellen met één van onze audiovisuele professionals via 0341-462086. Met Vogel's Connect-it bieden wij de beste bevestigingsoplossingen aan voor al uw displays, tablets, monitors en projectors.