Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home

We maken de wereld graag een stukje beter

Een financiële gift voor een aantal goede doelen

Bij Wuestman houden we ons dagelijks bezig met het creëren van werkgeluk. Dit doen we door werkomgevingen te realiseren waar mensen zich prettig voelen en waar dankzij de dienstenverlening van onze vier divisies meer werkplezier en werkcomfort ervaren wordt. Met passie zetten we ons in voor de betere werkomgeving. 

Maar dat niet alleen, we zetten onze ambitie graag door; naar het verbeteren van minder welgestelde plekken op onze wereld. Jaarlijks ondersteunen we graag een aantal goede doelen, doelen die de wereld een stukje beter maken. Deze doelen worden door onze eigen medewerkers aangedragen en gekozen. Dit jaar hebben onze medewerkers de volgende goede doelen gekozen en van een financiële gift voorzien:

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland geeft steun aan kinderen die leven onder de armoedegrens, dat er ruim 421.000, ongeveer 1 op de 8 kinderen. Het opgroeien in armoede heeft veel effecten op kinderen. Er zijn bijvoorbeeld kinderen die met honger naar bed gaan, geen speelgoed hebben, geen kleren kunnen kopen of nooit naar een attractiepark zijn geweest. Daar brengt de stichting verandering in door steunpakketten te doneren. Dit kunnen algemene  steunpakketten zijn met kleding, schoenen, speelgoed en een cadeaubon. Maar het kunnen ook verjaardagpakketten of schoolpakketten zijn. De medewerkers van Wuestman hebben dit jaar 100 pakketten gedoneerd. 

Stichting Christ's Hope Nederland

Christ’s Hope Nederland heeft in 2018 in de sloppenwijk Nyalenda in Kisumu een gebouw van gebruikte zeecontainers gebouwd, waarin voldoende ruimte is om ten minste honderd kinderen naschoolse opvang en zorg te kunnen bieden. Het project heeft de medewerkers van Wuestman met name aangesproken door de verbinding met de eigen dienstverlening; het inrichten van ruimten. Met de financiële steun van Wuestman kunnen groepsruimtes en kantoorplekken in het nieuwe containergebouw worden ingericht met keukenkasten, planken, kasten voor lesmateriaal, stoelen etc.

Stichting Hulp Oost-Europa

Stichting Hulp Oost-Europa richt zich op achtergestelde groepen Roma kinderen, naar wie ook de overheid niet omkijkt. De Roma-zigeuner kinderen leven in extreme armoede. De kinderen kunnen niet naar school en eten, kleding en speelgoed is schaars. In Vojvodina, de noordelijke provincie van Servië, heeft Stichting Hulp Oost-Europa contact met verschillende kerken die de arme mensen en kinderen direct praktische hulp geven. Ook zorgt de stichting ervoor dat kinderen naar het basisonderwijs kunnen. De medewerkers van Wuestman dragen het initiatief een warm hart toe en steunt ook dit project met een mooie financiële gift.