Laten we prettig werken

De ultieme werkomgeving

Home

Vacatures bij Wuestman

1 vacature

Over Wuestman
Wuestman is al ruim 140 jaar een toonaangevende totaalleverancier voor kantooromgevingen. Als een enthousiaste, proactieve en innovatieve onderneming biedt Wuestman specialisatie in vier divisies: Projectinrichting, Audiovisueel, Document Solutions en Office Supplies.

De afdeling Projectinrichting helpt organisaties te veranderen door het leveren van nieuwe inrichting. De afdeling levert complete inrichtingsconcepten voor kantoren, ontvangstruimten, vergaderzalen, bedrijfsruimten en overige bedrijfsruimten. Van vloer tot plafond en van meubel tot verlichting. Wuestman Projectinrichting maakt voor vele klanten allereerst het interieurontwerp en is vervolgens verantwoordelijk voor de levering, montage en installatie. Dit alles onder regie van een projectleider.

Functie eisen

Profiel
Voor de afdeling projectinrichting zijn wij op zoek naar een startend stoffeerder. Voor deze functie moet in je bloed zitten om met je handen een mooi eindresultaat te maken. We zijn op zoek naar collega’s die willen leren en werken tegelijk en mee kunnen draaien met ons stoffeer- en inrichtingsteam.

  • Ervaring met het verwerken van materialen
  • Handig met alle soorten gereedschap
  • Klant en resultaatgericht met oog voor kwaliteit
  • Goede communicatieve vaardigheden, enthousiast en pro-actief
  • Het gaat om afwisselend werk, veelal op locatie van de klant

Ons aanbod
De juiste persoon kan uitzien naar een uitdagende baan met alle mogelijkheden tot ontplooiing in een enthousiast team aan projectinrichters. De salariëring is marktconform.

Uw reactie
Je sollicitatiebrief met CV kun je via e-mail sturen aan: vacature@wuestman.nl  
Wuestman bv, t.a.v. de afdeling P&O, mevrouw E. Groen, postbus 10, 3840 AA Harderwijk

 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.