Projectinrichting - Werken
Kantoorinrichting-werkplekinstructie01
5 foto‘s

Werkplekinstructie

In vijf stappen naar een ergonomische werkplek

Zitten is belastend voor het lijf. Het is dan ook heel belangrijk dat u uw bureaustoel, bureau en beeldscherm optimaal instelt.Wilt u weten of u en uw medewerkers goed zitten? WuestmanProjectinrichting biedt u een gratis werkplekinstructie aan. Neem voor meer informatie contact op met Wuestman Projectinrichting. Tel. 0341–462089, projectinrichting@wuestman.nl

Wilt u zelf uw werkplek optimaliseren? Dat kan met onderstaand stappenplan. WuestmanProjectinrichting adviseert u deze stappen in chronologische volgorde te doorlopen. Door uw stoel en werkplek goed af te stellen, creëert u een ergonomisch verantwoorde werkplek; wel zo veilig.

Kantoorinrichting-werkplekinstructie

Om uw lichaam in conditie te houden is het belangrijk om te blijven bewegen. Daarom zijn de meeste stoelen voorzien van een dynamische stand, waarbij u constant in beweging blijft. In de dynamische stand is uw lichaam in evenwicht met de stoel, waardoor de stoel zich automatisch aanpast aan uw houding. Hierdoor wordt u optimaal ondersteund bij verschillende werkhoudingen zoals schrijven, computerwerk, overleggen en telefoneren. Vergeet vooral niet om regelmatig uw werkplek even te verlaten, want zitten blijft zou eenmaal een statische belasting van uw spieren. Zo blijft u voldoende in beweging!

Om volledig in balans te zitten is het belangrijk dat:
U zorgt dat de stoel in de dynamische stand staat ingesteld
De gewichtsinstelling op uw lichaam is afgesteld. De stoel moet voldoende steun bieden waardoor u een ontspannen houding aan kunt nemen


Neem vandaag nog contact op voor een GRATIS persoonlijke werkplekinstructie!
Wuestman Projectinrichting heeft adviseurs in huis die getraind zijn op het gebied van ergonomische werkomgevingen. Wilt u een GRATIS persoonlijke werkplekinstructie of bent u toe aan een nieuwe werkomgeving, neem dan contact op met de medewerkers van Wuestman Projectinrichting, via telefoonnummer 0341-462089 of stuur een mail naar: projectinrichting@wuestman.nl.