Header Linnaeusonderscheiding

Winnaar van de Linnaeusonderscheiding 2024

Op 18 januari 2024 is Wuestman uitgeroepen tot winnaar van de 25e Linnaeusonderscheiding. De prijs werd overhandigd door Joost Fraanje, voorzitter van de jury en de Linnaeuskring. Onder de 15 genomineerden werd Wuestman geselecteerd door de jury. Deze erkenning hebben we te danken aan onze sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

De Linnaeusonderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de bijeenkomst De Ontmoeting waarbij diverse bedrijvenkringen samenkomen. Dit jaar vond het evenement plaats bij De Heerlickheijd van Ermelo. Tijdens de uitreiking werd een samenvatting van het juryrapport voorgelezen.

De onderscheiding werd overhandigd aan Ruurd Wuestman en Arthur Noordermeer, beiden onderdeel van de directie van Wuestman. Zij kwamen het podium op met enkele medewerkers en al snel kwamen alle aanwezige medewerkers het podium op. Dit is een prestatie van ons allemaal!

Linnaeusonderscheiding
Linnaeusonderscheiding
Linnaeusonderscheiding
Winnaar van de Linnaeusonderscheiding 2024

“Wuestman is het toonbeeld van een prachtig, duurzaam familiebedrijf dat door constante innovatie en flexibiliteit nog vele jaren als topbedrijf haar vestigingsgemeente zal sieren. Een begrip in Harderwijk en omstreken met een krachtige ambassadeursfunctie voor de regio. Dit wordt versterkt door de grote sociale betrokkenheid bij het verenigingsleven, de uitgebreide dienstverlening en hun persoonlijke, actieve aandeel, aanwezigheid en rol in netwerken, besturen en sociaal maatschappelijk domein. Opvallend vindt de jury dat Wuestman zich als ‘grande dame’ uitstekend staande weet te houden in een wereld die continue in beweging is. Door zichzelf iedere keer weer opnieuw uit te vinden, expertise binnen te halen, krachten te verdelen, samenwerkingen te zoeken en partners aan zich te binden, staat Wuestman nu en in de toekomst als een huis. De oorspronkelijke core business van kantoorartikelen is getransformeerd naar audiovisuele middelen (AV) en projectinrichting dat zich toespitst op de ‘ultieme werkomgeving’ en ‘werkgeluk’. Een bijzondere insteek die niet alleen in de regio, maar ook in de rest van Nederland zijn weerklank vindt bij de ‘op kantoor werkende mens’. Last but nog least: als bekroning ontving Wuestman in 1996 het Predicaat Hofleverancier.”

Wuestman ontving naast de oorkonde en het juryrapport een cheque en een sculptuur van Harderwijkse kunstenares Monique Spapens, genaamd ‘Circle of Life’. De sculptuur representeert het leven en de facetten van de samenleving.

De cheque ter waarde van € 500,- doneren we aan het lokale goede doel Stichting Present Harderwijk. Dit doel is gekozen, nadat we onze medewerkers gevraagd hebben om goede doelen aan te dragen.

Een speciaal dankwoord aan onze fantastische medewerkers, klanten en partners, waardoor we dit hebben mogen bereiken.