Header Get Your Studio nieuws

Wuestman en GetyourStudio gaan een samenwerking aan!

Video wordt steeds belangrijker; naar schatting geeft zeker twee derde van de mensen de voorkeur aan een video boven het lezen van tekst zoals deze. Wil je graag video's maken voor je organisatie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan ben je van harte welkom in onze inhouse studio! 

Wuestman en Get Your Studio gaan een samenwerking aan

Als je het liever zelf wilt doen, kan dat ook! Samen met GetyourStudio bieden we een innovatieve oplossing die geschikt is voor iedereen. In een bijzonder compacte verpakking vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van jouw video's.

Onlangs heeft GetyourStudio bij Wuestman onze klanten een kijkje gegeven in de dynamische wereld van videoproductie. Deze demonstratie vond niet plaats in een grote studio met meerdere technici, maar gewoon in een vergaderruimte.

GetyourStudio en Wuestman maken videoproductie toegankelijk voor jou. Door een combinatie van hardware en software in een compacte flightcase kan je, alleen of met je collega's, iedere video maken die je kunt bedenken. Je neemt jouw e-learning, een webinar, een training, of een video voor op social media in een handomdraai op en zendt hem uit.

De pakketten van GetyourStudio bevatten alles wat je nodig hebt voor een creatieve videoproductie. Denk aan 2 camera's, een microfoon en licht, indien nodig. GetyourStudio heeft de overige benodigde hardware voor een goede videoproductie handig verpakt in een compacte case. De aansluitingen van de kabels in de case hebben elk een eigen kleur die overeenkomt met de bijbehorende kabel. Zo sluit je camera's, beeldschermen en microfoons altijd gemakkelijk aan. In de gebruiksvriendelijke software bereid je jouw videoproductie voor, zodat nabewerking niet nodig is. Daarnaast helpt Wuestman met de inrichting van je studio. Dus in 3 stappen heb je al je eigen video studio! Daarna is het tijd voor...

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen "studio in a box" voor jouw organisatie? Bespreek de opties met onze professionals. We kijken samen naar welk pakket het beste bij jouw wensen past. Wil je de set van GetyourStudio liever eerst in actie zien? Dat kan natuurlijk ook!

Ontdek de kracht van eenvoud in videoproductie met Wuestman en GetyourStudio.

Neem contact op