Header sluiting shop - Experience Center

Na ruim 150 jaar maakt onze fysieke winkel van plaats voor een nieuw Experience Center

Wuestman sluit na 150 jaar de deuren van haar fysieke winkel om plaats te maken voor een innovatief Experience Center. In 1870 begon het bedrijf als een (verzend)boekhandel, uitgeverij en papiergroothandel op de markt in Harderwijk. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder op het gebied van projectinrichting, audiovisuele oplossingen, facilitaire benodigdheden en een assortiment van meer dan 15.000 kantoorartikelen.

Voor de meeste Harderwijkers is Wuestman een bekende naam; aankopen van bijvoorbeeld een pak papier of cartridges werden regelmatig gedaan. Maar we hebben niet stilgezeten. Naast de verkoop van kantoorartikelen, zijn we in de laatste 70 jaar de specialist geworden op het gebied van projectinrichting en audiovisuele oplossingen.

Om klanten nog beter te bedienen, heeft Wuestman besloten om per 1 november haar fysieke winkel voor kantoorartikelen plaats te laten maken voor een Experience Center. Hier kunnen klanten de expertise en dienstverlening van Wuestman op het gebied van projectinrichting, audiovisuele oplossingen en facilitaire benodigdheden uit eerste hand ervaren. “We willen een omgeving creëren waarin klanten geïnspireerd raken, waar ze kunnen ontdekken welke mogelijkheden en innovaties er zijn voor een moderne werkomgeving en wat Wuestman daarin kan betekenen.”

De trouwe winkelklanten hoeven zich geen zorgen te maken. De webshop blijft namelijk beschikbaar en wordt komend jaar zelfs uitgebreid met nog meer mogelijkheden en gebruiksgemak. Hier vind je nog steeds al je benodigde kantoorartikelen. Ook na 1 november ben je van harte welkom bij Wuestman aan de Deventerweg 9 voor een kop koffie, het afhalen van een online bestelling of om samen met een deskundige medewerker een bestelling te plaatsen. En natuurlijk om zelf het nieuwe Experience Center te beleven!

We kijken ernaar uit om haar klanten te verwelkomen in het nieuwe Experience Center en om hen te blijven bedienen via de uitgebreide webshop. Deze stap markeert een opwindend nieuw tijdperk!

Wuestman blijft bestaan, enkel de fysieke winkel voor kantoorartikelen zal sluiten en plaatsmaken voor een Experience Center.