Zit-sta werkplek
zit-sta werkplek

Zit-sta werkplek

Werk ergonomisch verantwoord aan een zit-sta werkplek

De zit-sta werkplek wordt steeds meer de standaard op kantoor en dat is maar goed ook! Koppen als 'Zitten is het nieuwe roken' en diverse onderzoeksresultaten laten zien dat de hele dag zitten ongezond is. In Nederland zitten we maar liefst 7,4 uur per dag en dat is veel te lang. Dat gaat ten koste van onze gezondheid. Een zit-sta werkplek biedt uitkomst!

Waarom is een zit-sta werkplek gezonder dan een standaard werkplek? Dat komt omdat je achter een standaard werkplek vrijwel alleen zit en niet beweegt. Met name onze benen hebben beweging nodig. Doordat we onze benen bij een standaard werkplek vrijwel niet gebruiken, komt onze stofwisseling bijna tot stilstand. Onze bloedsuikers worden daarbij omgezet in vet met als gevolg een verhoogt risico op diabetes, hart- en vaatziekten en psychische aandoeningen (concentratie, vermoeidheid en fitheid). Reden genoeg dus om meer aandacht te besteden aan bewegen op de werkvloer. De zit-sta werkplek zorgt voor een goede stimulans om te bewegen.

Wuestman Projectinrichting helpt u graag aan de perfecte zit-sta werkplek. De zit-sta werkplek is een samenspel tussen design, ergonomie en functionaliteit. Een professionele projectinrichter van Wuestman weet als geen ander waar een perfecte zit-sta werkplek aan moet voldoen. We zorgen dat een zit-sta werkplek volledig passend is binnen de stijl en identiteit van uw onderneming. Of dit nu een strak, modern of traditioneel design is, we hebben een zit-sta werkplek die uitstekend binnen uw kantooromgeving past. Uiteraard hebben onze professionals ook aandacht voor ergonomische aspecten van een zit-sta werkplek. Slecht meubilair levert namelijk allerlei gezondheidsklachten op. U bent verzekerd van een veilige en goed afgestelde zit-sta werkplek volgens de laatste ergonomische normen. Maar we kijken ook verder. Denk aan de juiste materialen, akoestische elementen en werkgerelateerde voorzieningen van een zit-sta werkplek. Qua functionaliteit zijn er bovendien vele uitvoeringen en configuraties mogelijk. Van enkelpersoons, meerpersoons, automatische bediening, handmatige bediening tot en met allerlei middelen voor communicatie doeleinden. Wuestman Projectinrichting toont u graag de uitgebreide mogelijkheden, zodat u de perfecte zit-sta werkplek krijgt. 

Wilt u ook starten met meer te bewegen op kantoor? Wilt u zorgen dat u en uw medewerkers op een gezond verantwoorde wijze gaan werken? Dan is een zit-sta werkplek een uitstekend hulpmiddel. Kom in beweging, vraag advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wuestman Projectinrichting helpt u graag aan de meest geschikte zit-sta werkplek voor uw organisatie. Neem contact met ons op via 0341-462089 of stuur een e-mail naar één van onze professionals van kantoorinrichting. Onze professionals staan voor u klaar!