Professionele Philips beeldschermen

Professionele Philips beeldschermen

Professionele Philips beeldschermen met zakelijk voordeel

Maak kennis met onze indrukwekkende professionele Philips beeldschermen voor organisaties die willen veranderen. Innovatie, vernieuwing en ontwikkeling beginnen vaak op kantoor. Daarom is het van belang dat uw professionals beschikken over de beste audiovisuele oplossingen ter ondersteuning van hun werkzaamheden.

Professionele Philips beeldschermen hebben een absolute meerwaarde als het gaat om brainstormen, overleggen, presenteren en vergaderen. De schermen hebben niet alleen een briljante beeldkwaliteit, maar hebben ook een uitstekende connectiviteit en slimme functies voor interactiviteit. Maak nu kennis met de indrukwekkende prestaties van onze professionele Philips beeldschermen. 

Professionele Philips beeldschermen

Maximale flexibiliteit, connectiviteit en interactiviteit bieden professionele Philips beeldschermen. De schermen zijn voorzien van aantrekkelijke functies voor het eenvoudig delen en splitsen van schermen en hebben een slimme touch functionaliteit. Bovendien zijn de schermen erg energiezuinig. Met deze eigenschappen zijn de professionele Philips beeldschermen dan ook uitermate geschikt voor zakelijke gebruik. 

Professionele Philips beeldschermen

Met de QuadViewer van Philips heeft u maximale flexibiliteit op uw professionele beeldscherm. U kunt maar liefst vier verschillende bronnen tegelijk weergeven op één scherm. Dit kan bijvoorbeeld een presentatie zijn, maar ook videoconference of uw crm-applicatie. QuadViewer maakt professionele Philips beeldschermen buitengewoon interessant voor vergaderzalen, presentatieruimten.

Professionele Philips beeldschermen

Het schakelen tussen verschillende bronnen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Afhankelijk van uw instellingen kunt u automatisch switchen tussen schermen. Het delen van schermen hoeft niet meer handmatig te gebeuren, een zeer handige functionaliteit voor presenteren en videovergaderen. 

Professionele Philips beeldschermen

Wanneer u kiest voor één van de interactieve professionele Philips beeldschermen geniet u van maximale vrijheid in presenteren en heeft u maximale betrokkenheid van uw toehoorders. De multi-touch screens van Philips zijn plug & play en ondersteunen tot wel tien punten tegelijk, wat de betrokkenheid en efficiënte stimuleert. Ervaar het gemak van de multi-touch functionaliteit en breng meer professionaliteit in uw presentaties, brainstormsessies en vergaderingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze professionele Philips beeldschermen vraag dan een persoonlijke demonstratie aan. Maak kennis met de meest geschikte modellen voor uw eigen organisatie en ervaar het zakelijk voordeel. Onze audiovisuele professionals werken graag een passend voorstel voor u uit. U kunt een persoonlijke demonstratie of offerte aanvragen via e-mail of door contact op te nemen via telefoonnummer 0341-462086. Ook kunt u meer informatie aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Maakt uw organisatie binnenkort het verschil met onze indrukwekkende professionele Philips beeldschermen?