Projecta projectieschermen
Bekijk subcategorieën
Projecta projectieschermen

Projecta projectieschermen

Creëer hoogwaardige beelden met Projecta projectieschermen

Waarom kiezen voor Projecta projectieschermen? Projectieschermen zijn vaak het laatste element in de keten van een audiovisuele oplossing en zorgen voor de hoogste kwaliteit als het gaat om het projecteren van beelden. Het projecteren op een ander oppervlak geeft nooit de heldere en uniforme reflectie dan dat een projectiescherm dat doet. Projecta projectieschermen zullen uw verwachtingen doen overtreffen als het gaat om het eindresultaat.

Projecta projectieschermen zijn leverbaar met verschillende soorten projectiedoeken. Ieder projectiedoek heeft specifieke kenmerken die van belang zijn voor de projectieomstandigheden van uw omgeving. Door de reflecterende coating op Projecta projectieschermen wordt het licht op een gelijkmatige wijze verdeeld richting het publiek. Het selecteren van het juiste projectiedoek is dan ook van essentieel belang om het beste resultaat te behalen. Projecta projectieschermen blinken uit in kwaliteit en zijn meester in het reflecteren van beelden.

Projecta projectieschermen

Omgevingslicht in een ruimte heeft veel invloed op de beeldkwaliteit. Omgevingslicht kan komen van een bijvoorbeeld raam of van verlichting. Veel omgevingslicht zorgt voor een minder helder beeld. Dit kan worden tegengegaan door met zonwering de ruimte te verduisteren, een projector te gebruiken met een sterkere lichtopbrengst of een projectiedoek te gebruiken met een hogere gain. Het gebruik van een projector met een hogere lichtoutput zal echter alleen de witwaarden in de projectie helderder maken, terwijl het omgevingslicht de zwartwaarden nog steeds zal vervagen. De nodige contrast verdwijnt daardoor en details op uw beeld zijn daardoor niet goed te zien. De beste oplossing is het gebruik van omgevingslicht blokkerend projectiemateriaal. Projecta projectieschermen biedt hier uitstekende oplossingen voor. Projecta projectieschermen blokkeren fysiek het effect van omgevingslicht en geven een boost aan de contrast. Met Projecta projectieschermen kan geprojecteerd worden in ruimten waar dit tot voor kort niet mogelijk was.

Projecta projectieschermen

Het projecteren op Projecta projectieschermen biedt u maximale vrijheid in projecteren. U kunt in vrijwel elk formaat naadloos beeld krijgen. Wanneer het van belang is dat uw publiek werkelijk kan zien wat er op het scherm staat en de tekst goed moet kunnen lezen, dan is een projectiescherm van groter formaat de uitkomst. In grotere ruimten is een LCD scherm vaak te klein voor kijkers achterin de ruimte. Projecta projectieschermen bieden uitstekende mogelijkheden voor grote tot zeer grote ruimten, zoals auditoriums, conferentiezalen en collegelokalen.

Voordelen van Projecta projectieschermen:

  • Een vlak oppervlak met specifieke kenmerken om te projecteren
    Het geprojecteerde beeld wordt gereflecteerd richting het publiek zonder de inhoud te beïnvloeden. Dit is cruciaal om een scherp en gedetailleerd geprojecteerd beeld te bereiken

  • Maximale vrijheid in formaat beeld
    Met projectie kunnen zeer grote beelden worden geprojecteerd voor een groot publiek. Projecta projectieschermen zijn ontwikkeld voor de meest geavanceerde situaties

  • Een uniform beeld
    Een gelijkmatige distributie van licht op een projectiedoek heet in projectietermen een goede uniformiteit. Uniformiteit is essentieel voor een egaal beeld met een brede kijkhoek in de gewenste richting

Maak een afspraak

Er zijn verschillende Projecta projectieschermen verkrijgbaar. Ieder projectiescherm heeft specifieke kenmerken en is geschikt voor specifieke doeleinden. Er zijn Projecta projectieschermen vervaardigd van verschillende materialen, afmetingen, soorten helderheid en verschillende soorten technologieën voor omgevingslicht blokkerende effecten.

Onze audiovisuele professionals helpen u graag de juiste selectie te maken uit het assortiment aan Projecta projectieschermen. U krijgt een advies over de resolutie, de beeldverhouding, het materiaal, de ideale grootte van het projectiescherm, de projectieafstand, de gewenste helderheid van de projector en het projectiescherm en de benodigde contrast van het projectiescherm. Kortom: onze audiovisuele specialisten creëren voor u graag het beste beeld met Projecta projectieschermen, ook bij uw organisatie!

Wilt u een persoonlijk advies of een offerte ontvangen? Vraag het ons via het contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar audiovisueel@wuestman.nl. We zijn telefonisch bereikbaar via 0341-462086. Onze professionals vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden omtrent Projecta projectieschermen.