Projectinrichter

Projectinrichter

De projectinrichter voor advies, ontwerp en realisatie

Het adviseren, ontwerpen en realiseren van werkomgevingen waarin werkgeluk centraal in staat, dat is wat wij als projectinrichter met veel enthousiasme voor je doen. Als professionele projectinrichter weten we de meest ultieme werkomgeving voor jou en je collega's te realiseren. Een omgeving waar jullie prettig en verantwoord kunnen werken.

We adviseren, ontwerpen en zorgen realisatie. Onze eigen interieurarchitecten maken graag een interieurontwerp voor je. Dit kan bestaan uit het intekenen van een nieuwe kantoorinrichting, inclusief wanden, vloeren en verlichting, maar kan ook uitgebreid worden met audiovisueel.

Neem contact op

Als projectinrichter zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van kantoorconcepten waarin werkgeluk centraal staat. Denk aan de realisatie van conventionele kantoren, flexkantoren en generatiekantoren, stuk voor stuk kantoorconcepten waar wij als projectinrichter verstand van hebben.

We gaan niet uit van een standaard, maar we zorgen er als projectinrichter voor dat jullie inrichting volledig past bij jullie organisatie. Hierbij vinden we het belangrijk om jullie identiteit terug te laten komen in de nieuwe inrichting. Dit doen we door op een creatieve wijze met de juiste kleuren, materialen en vormen de gewenste sfeer en beleving te krijgen. Ook stemmen we de nieuwe inrichting af op jullie werkwijze en werkprocessen, zodat iedereen comfortabel en plezierig aan het werk gaat in hun nieuwe werkomgeving.

Maar we gaan verder; we zijn uniek als projectinrichter met ons hart voor werkgeluk. We willen dat mensen in onze inrichting meer werkplezier en werkcomfort zullen ervaren. Dit realiseren we door unieke werkgelukfactoren in jullie nieuwe werkomgeving te integreren. Denk aan thema's als vitaliteit, ontspanning, ergonomie, rust en diversiteit.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Neem contact met ons op voor een kennismaking of vraag direct een interieurontwerp bij ons aan. Als projectinrichter brengen graag meer werkgeluk in jullie werkomgeving.

Persoonlijk kennismaken?

Betrek ons team en ga voor de meest ultieme werkomgeving voor jullie organisatie.

Kennismaken
Whitepaper

We beginnen met een inventarisatie van jullie identiteit, doelstellingen en ambities, zodat een van onze interieurarchitecten een goed interieurontwerp voor je kan maken.

In het ontwerp komen alle facetten aan de orde die nodig zijn om jullie nieuwe kantoorinrichting tot een succes te maken. Zo besteden we veel aandacht aan de (gewenste) manier van werken, de uitstraling en de infrastructuur van jullie organisatie en natuurlijk aan onze werkgelukfactoren. Als projectinrichter combineren we dit met het nieuwste kantoormeubilair en de nieuwste ontwikkelingen voor de aankleding van vloeren, wanden en ramen.

Desgewenst nemen we audiovisuele apparatuur mee in het ontwerp. Hiervoor maken we gebruik van de verregaande expertise van onze afdeling Audiovisueel. Een afdeling die gespecialiseerd is in het adviseren en verkopen van professionele audiovisuele middelen. Het resultaat is een compleet en verrassend goed interieurontwerp voor jullie organisatie. Kies voor de projectinrichter die graag het verschil maakt met een werkgelukkige inrichting!

Tegenwoordig werken we veelal vanaf kantoor én vanuit huis; ook wel hybride werken genoemd. Als projectinrichter faciliteren wij werkomgevingen voor hybride werken. Dit zijn werkomgevingen waar veel aandacht is besteed aan zowel de fysieke als digitale aspecten van een werkomgeving.

We leveren als projectinrichter specifieke thuiswerkplekken voor hybride werken. Dit zijn werkplekken met een concentratie op ergonomie, werkcomfort en audiovisuele communicatie.

Ook het hybride kantoor kent een ander plaatje dan voorheen. Het hybride kantoor heeft een verscheidenheid aan inspirerende ontmoetingsplekken met audiovisuele faciliteiten voor onderlinge samenwerking. Wil je weten wat dit voor jouw organisatie betekent? Als projectinrichter gaan we graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Wie zijn graag ook jouw projectinrichter! Wil je een toekomstgerichte kantooromgeving waar werkgeluk echt ervaren wordt? Een kantoorruimte voorzien van nieuw kantoormeubilair? Jullie werkplekken vernieuwen of jullie vergaderruimte updaten? Wij helpen je graag verder. Het maakt niet uit of het om een enkele ruimte of enig kantoormeubilair gaat of dat het om een complete (her)inrichting gaat, we staan als projectinrichter met veel enthousiasme klaar om een spraakmakende inrichting voor jullie te realiseren!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of voor het laten maken van een persoonlijk interieurontwerp. Bel hiervoor naar 0341-462 089 of stuur een e-mail naar projectinrichting@wuestman.nl. Als projectinrichter presenteren wij je graag de vele mogelijkheden omtrent onze unieke kantoorconcepten.