Projectinrichter

Projectinrichter

Het ontwerpen en leveren van spraakmakende kantoorinrichting, dat is wat wij als projectinrichter met veel enthousiasme doen. Onze eigen interieurarchitecten maken graag een interieurontwerp voor uw organisatie. Dit kan bestaan uit het intekenen van nieuw kantoormeubilair, maar kan ook uitgebreid worden met kantoorwanden, vloerbedekking en kantoorverlichting. Kortom: als projectinrichter kunnen wij uw complete kantoorinrichting verzorgen, van ontwerp tot en met daadwerkelijke levering.

Vraag een interieurontwerp aan!

Als projectinrichter zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van nieuwe kantoorconcepten. Denk aan de realisatie van flexkantoren, cellenkantoren en generatiekantoren, stuk voor stuk kantoorconcepten waar wij als projectinrichter verstand van hebben. Wij gaan niet uit van een standaard, maar weten zeer goed nuances aan te brengen, die net dat extra’s doen voor de perfecte kantooromgeving van uw organisatie. Zo weten we als professionele projectinrichter heel goed nuances aan te brengen in standaard kantoorconcepten voor Het Nieuwe Werken. Knelpunten zoals privacy en geluid hebben wij goed aangepakt, wat geresulteerd heeft in de verkoop van succesvolle kantoorontwerpen. We zijn een projectinrichter die toekomstgericht werken uitstekend weet te realiseren, ook voor uw organisatie!

Met tientallen duizenden vierkante meters werkervaring gaan wij als projectinrichter graag voor uw organisatie aan de slag. Dit begint met een inventarisatie van uw doelstellingen en uw werkomgeving, zodat één van onze interieurarchitecten een goed interieurontwerp voor u kan maken. In het ontwerp komen alle facetten aan de orde die nodig zijn om uw nieuwe kantoorinrichting tot een succes te maken. Zo besteden wij veel aandacht aan de (gewenste) manier van werken, de uitstraling en de infrastructuur van uw organisatie. Als projectinrichter combineren wij dit met het nieuwste kantoormeubilair en de nieuwste ontwikkelingen voor de aankleding van vloeren, wanden en ramen. Desgewenst nemen wij audiovisuele apparatuur mee in het ontwerp. Hiervoor maken wij gebruik van de verregaande expertise van onze collega afdeling Audiovisueel. Een afdeling die gespecialiseerd is in het adviseren en verkopen van professionele audiovisuele middelen. Het resultaat is een compleet en verrassend goed interieurontwerp voor uw organisatie. Kies voor de projectinrichter die graag het verschil maakt!

Wij zijn graag óók uw projectinrichter! Wilt u een toekomstgerichte kantooromgeving? Een kantoorruimte voorzien van nieuw kantoormeubilair? Uw werkplekken vernieuwen, uw vergaderruimte updaten? Dan helpen wij u graag verder. Het maakt niet uit of het om een enkele ruimte of enig kantoormeubilair gaat of dat het om een complete (her)inrichting, we staan als projectinrichter met veel enthousiasme klaar om een spraakmakende kantoorinrichting voor uw organisatie te realiseren! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of voor het laten maken van een persoonlijk interieurontwerp. Dat kan door te bellen met één van onze adviseurs via 0341-462089 of een e-mail te sturen naar projectinrichting@wuestman.nl. Als projectinrichter presenteren wij u graag de vele mogelijkheden omtrent onze kantoorconcepten, onze kantoorinrichting en interieurontwerpen.

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA