Projectinrichter

Projectinrichting Utrecht

Als projectinrichter in Utrecht en omstreken ontwerpen en leveren wij kantoorinrichting naar wens. Ben je op zoek naar een manier van inrichten met een ruimtebesparend effect? Of wil je graag een kostenbesparende kantoorinrichting realiseren? Geen doel of idee is te gek. Bovendien leiden de meest complexe vragen tot de mooiste en meest unieke projecten.

Laat je verrassen door een verrassend ontwerp, gemaakt onze interieurarchitect. Wij zijn de professionele en persoonlijke projectinrichter voor Utrecht! Neem direct contact met ons op.

Vraag een ontwerp aan!

Projectinrichting
Projectinrichting
PI - Projectinrichting - Afbeelding slider
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting

Wat betreft spraakmakende kantoorinrichting, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je flexkantoren realiseren of cellenkantoren? Of wil je een inrichtingsconcept voor Het Nieuwe Werken hebben? De keuze is aan jou.

Als projectinrichter vlakbij Utrecht gaan wij niet uit van standaard oplossingen, maar kijken we naar je persoonlijke situatie. Wat vind je belangrijk? Waar voelen je werknemers zich prettig bij? Hoe worden je doelstellingen het beste behaald? Dat zijn belangrijke uitgangspunten waar wij ons advies als projectinrichter voor Utrecht op baseren.

Audiovisuele oplossingen

Bent u ook op zoek naar audiovisuele middelen die de communicatie van uw ruimte naar een nog hoger niveau brengen? Ook dat is bij ons mogelijk! Samen met onze divisie Audiovisueel maken wij namelijk graag een compleet aanbod. Audiovisuele oplossingen integreren wij spraakmakend in je nieuwe kantoorinrichting. Je kunt bij ons terecht voor advies tot en met de daadwerkelijke levering en installatie. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van audiovisuele apparatuur. Stuk voor stuk slimme en betrouwbare audiovisuele oplossingen voor je kantooromgeving.

Als we aan de slag mogen voor jouw kantoorinrichting, volgen we de volgende stappen:

  1. Kennismaken & onderzoeken
  2. Visie & concept
  3. Voorlopig interieurontwerp
  4. Definitief interieurontwerp
  5. Realisatie
  6. Adoptie

1. Kennismaken & onderzoeken

Tijdens de kennismaking bespreken we jullie wensen en onderzoeken we jullie organisatie, mensen, cultuur en merkidentiteit.

2. Visie & concept

Aan de hand van stap 1 stellen we een visie en concept op. Dit wordt de basis voor de rest van het ontwerpproces. Tijdens de presentatie hiervan vragen we dan ook jullie feedback, zodat we uitgaan van een correcte basis.

3. Voorlopig interieurontwerp

De volgende stap is het creëren van een voorlopig interieurontwerp. Deze werken we uit in 2D, 3D en in een begroting.

4. Definitief interieurontwerp

Na het finetunen van het voorlopige interieurontwerp, gaan we aan de slag met de definitieve invulling.

5. Realisatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat ons projectteam aan de slag met de vertaling naar de realisatie. Onze projectleider houdt toezicht en neemt alles uit jullie handen bij de projectinrichting in Utrecht.

6. Adoptie

Na de oplevering zullen we je medewerkers begeleiden in het juiste gebruik van de ruimtes.

Als projectinrichter bij Utrecht waarborgen en verbeteren wij continu de kwaliteit van onze dienstverlening. We streven ernaar om alle richtlijnen uit de markt nauwlettend te volgen voor je inrichting.

Van ontwerp tot realisatie, als projectinrichter bij Utrecht staan wij met veel plezier voor je klaar. Kom gerust eens langs ins ons Experience Center. We presenteren je graag de vele mogelijkheden op het gebied van kantoorconcepten, kantoorinrichting en interieurontwerpen.

Laat een interieurontwerp maken of vraag een offerte aan voor je kantoorruimte in Utrecht! Onze projectinrichters staan voor je klaar!

Creëer de ultieme fysieke werkomgeving voor jou en je collega's en ervaar meer werkgeluk. Ons team aan professionals staan voor je klaar.

Van ons mag je net dat beetje meer verwachten, wij hebben de Werkgeluk factor. 

Bertine Tromp, werkgeluk-regelaar

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen